Bratislavu čaká nemilosrdná jazda: Spustošiť ju príde sadistické komando LIVIDITY

Brutalite sa 16. júla 2015 klásť medze nebudú! Sadistické komando LIVIDITY príde spustošiť Bratislavu! Spolu s Američanmi a Nemcami LOWER THAN ZERO sa predvedú aj dve domáce kapely.

LIVIDITY (Usa) – brutal death metal
LOWER THAN ZERO (Ger) – death metal/grindcore groovez
TYPHOID (Sk – Prievidza) – brutal death metal
THE INFINITE WITHIN (Sk – Zvolen) – technical brutal death metal

Štvrtok 16.7.2015, Bratislava – U Očka

Štart: 18:00

Prvé náznaky krvilačnosti sa už u LIVIDITY prejavovali v roku 1993, potom nasledovalo sedem rokov drancovania a až v roku 2000 vydávajú prvý Illinoiský masaker – „The Age of Clitoral Decay“, ktorý je dnes už považovaný za klasiku žánru. Nasledovali ďalšie 3 nehumánne a ukrutné počiny a teraz nám ich narvú do uší! Bratislava zažije neľudskú a nemilosrdnú jazdu!

Ako spolupáračov si povolali LOWER THAN ZERO. Zloba na prelome  brutal deathu a grindu s ukrutnou chrličkou Bine nám ukáže, že aj ženy vedia vydať zo seba poriadne „prasačiny“!

Slovensko si svoje vlajky príde obhájiť hneď v dvoch divíziách! TYPHOID, brutal death, ako sa patrí! Technický, nemilosrdný, brutálny a zverský! Pokiaľ máte radi nakladačky ako SUFFOCATION alebo DYING FETUS, títo chalani vám to naklepú po slovensky!

Zvolenská ultrarýchla a nespútaná formácia THE INFINITE WITHIN vám nadelí hyperspeedovú jazdu plnú technických vychytávok a masakrálnych blastbeatov!

Brutalisti, 16. júl si rýchlo zapíšte do svojich diárov a berte dovolenky, taká jazda sa tak skoro opakovať nebude!

FB Event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

lividity-plagat-tour-bratislava

Plagát k turné LIVIDITY

Tlačová správa