Bohaté informácie: CHILDREN OF BODOM, LAMB OF GOD, FEAR FACTORY, IHSAHN, BRUTAL ASSAULT a ďalší

Tentokrát bude novinkový blok plný videí. Bohaté správy sú z táborov CHILDREN OF BODOM, LAMB OF GOD, FEAR FACTORY, MY DYING BRIDE, MARILYN MANSON, BRUTAL ASSAULT, CENTINEX, DRAGONFORCE, SODOM, IHSAHN a BROKEN RAIN.

children-of-bodom-wallpaper

CHILDREN OF BODOM

Prvú ochutnávku z nového albumu, skladbu nazvanú „Morrigan“ zverejnili fínski metalisti CHILDREN OF BODOM. Nová štúdiovka „I Worship Chaos“ uzrie svetlo sveta 2. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Ďalší nový song vypustili Američania LAMB OF GOD, tentokrát ide o skladbu nazvanú „Erase This“. Spomínanú pieseň nájdete na ich novom štúdiovom albume „VII: Sturm und Drang“, ktorý vyjde 24. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Industrial metalová formácia FEAR FACTORY zverejnila lyric video k novej piesni s názvom „Protomech“, ktorá pochádza z ich chystaného albumu „Genexus“. Ten vyjde 7. augusta u Nuclear Blast Entertainment. Nezabudnite, že už dnes vystúpi táto skupina v Bratislave.

Frontman EMPEROR-u IHSAHN, prezradil, že dokončil proces písania nového, v poradí šiesteho sólo albumu, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Jeho zatiaľ posledná radovka „Das Seelenbrechen“ vyšla v októbri 2013.

Na internete sa objavila nová pieseň od doom metalovej kapely MY DYING BRIDE. Song „And My Father Left Forever“ nájdete nižšie. My ešte dodáme, že nová doska „Feel the Misery“ vychádza 18. septembra prostredníctvom Peaceville Records.

MARILYN MANSON ponúka nový videoklip ku piesni „Third Day of a Seven Day Binge“ z jeho aktuálnej štúdiovej dosky „The Pale Emperor“.

Festival Brutal Assault a jeho jubilejný 20. ročník sa nezadržateľne blíži. Organizátori zverejnili Warm-up teaser pre nedočkavcov. Vy ho nájdete hneď pod touto správou.

Anglickí ultrarýchlici DRAGONFORCE ponúkajú ukážku z ich vôbec prvého a len pred pár dňami vydaného DVD „In the Line of Fire“ a to v podobe songu „Black Winter Night“. Spomínané DVD sa natáčalo minulý rok počas ich vystúpenia na japonskom festivale Loud Park.

Tom Angelripper, líder kapely SODOM, prezradil v jednom z rozhovorov, že majú napísaných 7 alebo 8 skladieb pre chystaný nový album. V súčasnosti sú v procese pred-produkcie, pričom nie sú pod žiadnym tlakom zo strany vydavateľstva. Nová doska by mala vyjsť v apríli alebo máji budúceho roka.

Opäť tu máme nový videoklip, ktorý je tentokrát aj od švédskych death metalistov CENTINEX. Tí natočili obrazový materiál ku skladbe „Eye Sockets Empty“ pochádzajúcej z ich stále aktuálnej nahrávky „Redeeming Filth“.

Slovenská kapela BROKEN RAIN z Banskej Bystrice predstavuje nový videoklip ku skladbe „Strong“, ktorá pochádza z ich debutového albumu „Here Comes the Pain“.