SABATON nahrajú augustový koncert pre ďalšie DVD. ARCH ENEMY majú nové video

SABATON nahrajú nové DVD. ARCH ENEMY zverejnili nové video. QUEENSRŸCHE prezradili názov nového albumu a dátum vydania. THE DILLINGER ESCAPE PLAN sa na jeseň odoberú do štúdia. Nový song vypustil projekt MYRKUR.

nightwish-bb-amfik-2015-sabaton-15

SABATON počas vystúpenia v Banskej Bystrici. Foto: Lady mObscene

Populárni Švédi SABATON oznámili natáčanie nového DVD. Na pripravovanom nosiči bude ich augustové vystúpenie na festivale Sabaton Open air, ktoré sa koná v domovskom meste kapely, Falune. Na pultoch predajní, sa momentálne nepomenované dvd objaví začiatkom budúceho roka.

Melodická death metalová úderka ARCH ENEMY zverejnila nové ilustračné video ku skladbe „Avalanche“. pýtate sa aké je ilustračné video? Je na ňom zachytený proces navrhovania nového dizajnu, ktorý bude zdobiť ich ďalší merchandise.

Kapela QUEENSRŸCHE prezradila, že ich nový štúdiový album ponesie názov „Condition Hüman“ a vyjde 2. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Novinku nahrávali v štúdiu Uberbeatz s producentom Chris „Zeuss“ Harrisom.

Američania THE DILLINGER ESCAPE PLAN sa okolo novembra odoberú do štúdia, aby nahrali nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „One of Us Is the Killer“ z roku 2013. Nový album by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.

Jednočlenný ženský black metalový projekt MYRKUR sa prezentuje novou skladbu s názvom „Skøgen Skulle Dø“ (vypočuť si ju môžete TU) z chystaného debutu „M“, ktorý vyjde 21. augusta prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.