DVD Z KONCERTU BIG FOUR JE HOTOVÉ, KATAKLYSM CHYSTAJÚ TURNÉ

Práce na DVD z koncertov Big Four sú už dokončené. Holanďania God Dethroned dokončili práce na deviatom albume. Kataklysm sa začiatkom roka 2011 vydajú na turné, ktoré neminie ani Slovensko. Freedom Call natočili videoklip ku skladbe Thunder God a vy si ho môžete pozrieť prostredníctvom nás.

Práce na DVD z koncertného turné roka 2010, teda koncertov veľkej štvorky sú dokončené. DVD dostalo názov The Big 4: Live In Sofia, Bulgaria. Materiál vyjde na DVD a Blu-Ray. Na dvoch DVD diskoch nájdete koncerty všetkých štyroch kapiel v neskrátenej verzii, ako aj exkluzívne zábery zo zákulisia. Koncert Metallica, Slayer, Megadeth a Anthrax vyjde prostredníctvom Universal Music už 25. októbra.

Holandskí deatheri God Dethroned dokončili nahrávanie deviateho štúdiového albumu Under the Sign of the Iron Cross. Novinka sa nahrávala v Soundlodge Studios v Nemecku. Tak ako dva predchádzajúce albumy, aj tento produkoval Jorg Uken. Dátum vydania kapela ešte nezverejnila.

Kanaďania Kataklysm oznámili na začiatok budúceho roka svoje európske turné The Neckbreakbers Ball. Spoločne s headlinerom Kataklysm sa na ňom predstavia aj Equilibrium, Legion of the Damned, Manegarm a Milking the Goatmachine. Turné odštartuje 14. januára v nemeckom Gieselwinde a skončí 6. februára v holandskom Tillburgu. Turné bude obsahovať 24 zastávok a neminie ani Slovensko. Preposledný januárový deň, teda 30. januára turné zavíta do bratislavského Majestic Music Clubu.

Nemeckí melodici Freedom Call natočili klip z aktuálneho albumu The Legend of the Shadowking ku skladbe Thunder God. Klip nájdete pod novinkami.