MARCO HIETALA AKO VZORNÝ OTEC, SAMAEL VYDAJÚ EP

Samael vydajú v novembri nové EP. Ponúkame vám video zaujímavé video Marca Hietalu, v ktorom ho uvidíte ako starostlivú pestúnku. Battleore pomaly finišujú s prácami na novom albume. Fuck the Facts majú nového gitaristu.
Švajčiarski dark metalisti Samael vydajú 19.novembra nové EP Antigod, na ktorom sa bude nachádzať šesť skladieb. Presnejšie pôjde o Antigod, Into the Pentagram (2010), Reign of Light (Live), Slavocracy (Live), Antigod (Dark Night Remix) a Ten Thousand Years. Nové EP vyjde prostredníctvom Nuclear Blast.

Na YouTube.com sa objavilo zaujímavé video Marca Hietalu (Nightwish, Tarot) ako hrá a spieva pre dcérku bubeníka Nightwish Jukku Nevalainena uspávanku Planet Caravan od Black Sabbathu. Zaujímavé video nájdete pod dnešnými novinkami.

Fíni Battleore dokončili práce na novom albume. Podľa slov vokalistu Tomiho Mykkänena by sa mala novinka volať Doombound. Okrem hlavného materiálu kapela už pripravila aj bonusový materiál, takže fanúšikovia Battleore sa majú načo tešiť.

Kanaďania Fuck the Facts majú nového gitaristu. Stal sa ním Johny Ibay, ktorý s kapelou už odohral nedávne európske turné.