IN FLAMES ZAČÍNAJÚ PRACOVAŤ NA NOVOM ALBUME

Dnes sa dozviete horúcu novinku z tábora In Flames. Nemci Suidakra dokončia turné a začnú nahrávať nový album. Nový album už začali nahrávať američania Born of Osiris.

Švédske ikony melodického death metalu In Flames začínajú pracovať na novom albume. „Sme späť v štúdiu. Budúci týždeň začneme pracovať na novinke. V IF Studios plánujeme stráviť zvyšok roka 2010 a takisto aj začiatok roka 2011. Chceme, aby nový materiál nadväzoval na predchodcu A Sense of Purpose. O tom ako sa nám darí, vás budeme informovať“, stojí v oficiálnej správe kapely. Na Ďalšie podrobnosti si budú musieť fanúšikovia In Flames teda ešte počkať.

Nemeckí folk/deatheri Suidakra oznámili plány na najbližšie obdobie. Do konca roka odohrajp ešte dva koncerty v Turecku a jeden v Belgicku a následne nato, teda začiatkom budúceho roka začnú nahrávať v poradí už desiaty album. Ten dostal názov už teraz. Mal by sa volať Book of Dowth a bude sa nahrávať v štúdiu Gernhart Recording.

Nový album začali nahrávať aj američania Born of Osiris. Pôjde o ich tretí album v kariére, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom Sumerian Records. Jeho názov zatiaľ kapela nezverejnila.