ANTHRAX PREDSTAVILI NOVÚ SKLADBU, CRO-MAGS S NOVINKOU

Hc legenda Cro-Mags nabudúci rok začne nahrávať nový album. Anthrax predstavili novú skladbu, ktorú si môžete pozrieť prostredníctvom Valhally. Američania Indian začali pracovať na novom albume.
Legendárna hc kapela Cro-Mags, ktorú v súčasnosti tvoria vokalista John Joseph, basák Craig Setari (Sick of It All), gitarista A.J. Novello (Leeway) a bubeník Mackie Jayson, oznámila, že nabudúci rok začne nahrávať nový album. „Je zbytočné hovoriť o tom aký bude nový album. Každý vie, čo môže očakávať a keď to vyjde, bude to počuť“, nechal sa počuť John Joseph. Novinku bude ich šiestym albumom v poradí, pričom posledný Revenge vyšiel ešte v roku 2000. Fanúšikovia tejto legendy sa majú načo tešiť.

Na včerajšom koncerte legendy Anthrax v New Yorku, predstavila táto kapela úplne nový song so spevákom Joeym Belladonnom. Ide o skladbu Fight Em Till You Cant. To znamená, že v Anthraxe sa zrejme blízka na lepšie časy. Novú skladbu z koncertu nájdete pod novinkami.

Americká skupina Indian začala pracovať na novom albume, v poradí už 4. albume spoločne s producentom Sanfordom Parkerom. Zatiaľ bezmennú novinku im vydá vydavateľstvo Relapse Records.