HEAVEN AND HELL VYDAJÚ DVD, STEVE LEE BUDE MAŤ SVOJ POMNÍK

Heaven and Hell vydajú DVD k 30. výročiu kapely. Steve Lee bude mať svoj pamätník. Stone Sour natáčajú videoklip. After the Burial vydajú tretí album. Začiatkom budúceho roka sa Nile vyberú na európske turné.
Heavy metalové ikony Heaven and Hell plánujú vydať DVD zo svojho vystúpenia na Wackene 2009. DVD dostalo názov Neon Nights: 30 Years of Heaven and Hell. Vystúpenie je ešte s Ronniem Jamesom Diom. Na DVD nájdete aj rôzne rozhovory, ktoré boli zaznamenané pri príležitosti 30. výročia. Na dvoch diskoch taktiež nájdete aj spomínanie členov kapely na dnes už nežijúceho Dia.

Nedávno tragicky zosnulému spevákovi Gotthardu Steveovi Lee odhalia 17. októbra verejný pamätník. Ten bude mať svoje miesto na Pass Hospice vo Švajčiarsku.

Skupina Coreyho Taylora, teda Stone Sour momentálne nahráva videoklip ku skladbe Digital (Did You Tell) z aktuálneho albumu Audio Secrecy. Videoklip bude režírovať Paul S. Brown, ktorý už spolupracoval aj so Stone Sour, ale napríklad aj so Slipknotom, Kornom a Avenged Sevenfold.

Američania After the Burial stanovili dátum vydania svojej novinky In Dreams na 23. novembra. Nový album bude v poradí tretím dlhohrajúcim albumom tejto kapely. Kapelôa sa v novembri chystá aj na spoločné turné s Winds of Plague, Carnifex a Upon A Burning Body.

Americkí deatheri Nile sa chystajú začiatkom budúceho roka na európske turné. Spoločne s Nile sa predstavia publiku aj Melechesh, Dew-Scented, Zonaria a Darkrise. Turné bude počas dvoch mesiacov zahrňovať 28 zastávok. Najbližšie k nášmu územiu sa predstavia tieto kapely 21. januára vo Viedni, 22. januára v Budapešti a 31. januára v Prahe v klube Exit Chmelnice.