NIGHTWISH ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

Nightwish nastúpili do štúdia za účelom nahratia nového albumu. Ponúkame vám video, kde môžete pozorne sledovať umenie Mikea Portnoya. Leaves Eyes ukončili spoluprácu s basákom. Ex Deo sa vrátia nabudúci rok s druhým albumom.
Potom ako Nightwish v lete písali na vidieku materiál pre nový album začali oficiálne nahrávanie pokračovateľa Dark Passion Play. Podľa slov bubeníka Jukku Nevalainena ku koncu minulého týždňa kapela nastavovala zvuk bicích a všetky nahrávacie zariadenia. V piatok sa pustili do nahrávania prvej skladby.

Dnes vám ponúkame aj video z bubeníckeho umenia bývalého člena Dream Theater Mikea Portnoya. Záznam nahrala nová kamera umiestnená priamo na bicích počas turné s Avenged Sevenfold a počas skladby Nightmare.

Nórska formácia Liv Kristine a Alexa Krulla Leaves Eyes sa rozhodla ukončiť spoluprácu s basákom Allom Fedynitchom z osobných dôvodov.

Facebookovská stránka skupiny Kataklysm informovala o Mauriziovom projekte Ex Deo. S týmto projektom sa spevák vráti do konca budúceho roka. Druhý album by sa mal volať Caligula.