Lemmy sa uzdravil, MOTÖRHEAD sa vracajú na pódiá! Novinky aj od NAPALM DEATH alebo ABBATH

MOTÖRHEAD sa po zrušených koncertoch vracajú na pódia. NAPALM DEATH s novým videoklipom.  ABBATH vydá debutový album. CONVERGE budú mať po 12. Rokoch nový živák. Slováci ADACTA majú nový album.

Motorhead-band-rock-wallpaper

MOTÖRHEAD

Netrvalo to príliš dlho a veteráni MOTÖRHEAD sa po posledných troch zrušených koncertoch vracajú späť na pódia. Ako sme vás už informovali aj na našich stránkach, frontman kapely Lemmy Kilmister mal opäť zdravotné ťažkosti (problémy s dýchaním), čoho dôsledkom boli ukončené koncerty po troch až štyroch skladbách. Nateraz sa zdá, že Lemmy sa dal do poriadku a kapela ide pokračovať vo svojom turné. „Čakanie je na konci a doktor prehovoril. Lemmy mal infekciu na pľúcach, o ktorú bolo postarané. MOTÖRHEAD budú pokračovať v turné na podporu nového albumu „Bad Magic“. Uprostred všetkej podpory, ktorú Lemmy dostal, mnohí oprávnene povedali, že nám nič nedlhuje, keď nám dal všetko. My však niečo dlhujeme Lemmymu…, našu celkovú úctu k jeho divokému, cieľavedomému a krásne tvrdohlavému odhodlaniu pokračovať v pálení asfaltu, hrať rock´n´roll a žiť, kde bolo najpohodlnejšie – na ceste! Ešte raz vďaka za všetku vašu podporu a vidíme sa čoskoro!“ píše sa vo vyhlásení skupiny.

Britskí grinderi NAPALM DEATH majú nový videoklip ku piesni s názvom „How the Years Condemn“, ktorá pochádza z ich aktuálnej štúdiovky „Apex Predator – Easy Meat“.

Fanúšikovia nového projektu speváka IMMORTAL, nazvaného podľa neho – ABBATH, sa môžu tešiť na debutový album, ktorý by sa mal dostať do predaja v januári 2016. Názov ani ďalšie podrobnosti momentálne nie sú známe.

Skupina CONVERGE vypustí do sveta živý album „Thousands of Miles Between Us“. Na pulty predajní sa dostane 27. novembra.

Slovenskí crusteri ADACTA vydali po piatich rokoch nový štúdiový album s názvom „Tma“, ktorý je k dispozícii zatiaľ len ako digitálny download, no začiatkom novembra vyjde aj na vinyle. Na ich bandcamp profile (TU) si môžete spomínanú nahrávku vypočuť v celej dĺžke. Album sa nahrával v polovici mája tohto roka v známom moravskom štúdiu Shaark.

adacta-tda

ADACTA – Tma