NOVÉ KLIPY OD NILE A ANGRY, DEATHU VYJDE ĎALŠIE DVD

Dnes vám ponúkame dva nové videoklipy od kapiel Nile a Angra. Ďalšie video je z dielne Century Media Records, ktoré oslavuje 20. výročie. Gojira chystá nové EP. Kapele Death vyjde DVD Live in Japan z roku 1995.
Američania Nile natočili nový videoklip ku skladbe Permitting the Noble Dead To Descend To the Underworld z ich stále aktuálneho albumu Those Whom the Gods Detest. Videoklip režíroval Juan „Punchy“ Gonzales. Pre Európskych fanúšikov má kapela dobré správy. Od januára sa budú nachádzať na starom kontinente, kde bude pokračovať Those Whom the Gods Detest Tour – Part II. Spomínaný klip nájdete pod novinkami.

Dnes vám ponúkneme aj druhý videoklip, tentokrát preladíme na melodickejšiu nôtu. Brazílčania Angra ho nahrali na skladbu Lease of Life z nového albumu Aqua.

Tretie video bude z dielne vydavateľstva Century Media Records. Vydavateľstvo oslavuje 20. výročie a pri tejto príležitosti nahralo zaujímavé video s úryvkami klipov od kapiel, ktoré vydávalo alebo vydáva.

Francúzi Gojira sa chystajú nahrať spoločne s producentom Loganom Maderom nové štvorskladbové EP. Na ňom sa podľa správ z tábora kapely objaví niekoľko špeciálnych hostí. Kapela vstúpi do štúdia už nasledujúci týždeň.

Legendárnej kapele Death vyjde v USA nové DVD Live In Japan. Koncert pochádza z roku 1995 a bude zahŕňať 13 skladieb na ploche 77 minút. Oficiálne by malo vyjsť 7. decembra.

Odporúčané články