LINDEMANN vydajú nový singel, Masvidal o konci CYNIC, SUFFOCATION pracujú na novom albume

LINDEMANN vydávajú nový singel. CYNIC by mali predsa len pokračovať. Novinky aj od  SUFFOCATION, KILLING JOKE, BORN OF OSIRIS, LOST SOUL a GOROD.

lindemann-promo

LINDEMANN

Projekt LINDEMANN, v ktorom pôsobia Till Lindemann (RAMMSTEIN) a Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN) vydá 9. októbra nový singel „Fish On“, ktorý bude obsahovať okrem rovnomennej skladby aj nevydanú pieseň „G-Spot Michael“ a odlišnú verziu piesne „Praise Abort“ z ich debutového albumu „Skills In Pills“.

lindemann-fish-on

LINDEMANN – Fish On

Nedávno sme vás informovali, že prog metaloví CYNIC ukončili svoju činnosť. Išlo o vyhlásenie bubeníka Seana Reinerta, no po vyjadrení speváka Paula Masvidala sa zdá byť všetko trochu inak. „Milí fanúšikovia a priatelia, toto všetko je pre mňa novinka. Len som prišiel z Japonska a moja e-mailová schránka explodovala. Sean nediskutoval so mnou alebo s Maloneom o oficiálnom rozpade alebo o zrušení turné. Úprimne, uľavilo sa mi, že je to konečne za nami, pretože to bolo celkom náročné v priebehu viacerých rokov, ale tiež sa snažím prísť na to ako zachrániť toto turné (s novým bubeníkom), pretože škody, ktoré spôsobil tým, že to vytiahol na poslednú chvíľu sú pre mňa v tomto momente nemysliteľné. Prosím, podeľte sa s touto správou s priateľmi alebo fanúšikmi. Nedostanem sa v tomto momente na našu facebookovú stránku, keďže Sean mi znemožnil prístup. Ospravedlňujem sa za drámu, ale niekedy je život chaotický. CYNIC budú pokračovať tak či tak.“

Brutal death metalisti  SUFFOCATION majú napísanú väčšinu materiálu na svoj nový album. Viac prezradil basgitarista Derek Boyer: „Väčšina materiálu je hotová. Kevin Talley robil pred-produkciu bicích. Ide to naozaj dobre, je to super agresívne. Máme pravdepodobne osem alebo deväť piesní a pracoval som na všetkom, textovom obsahu a získal som niektoré nové vplyvy s novým mužom, novým spevákom v kapele. Frank Mullen je stále v skupine, nebuďte vystrašení, ale Ricky Myers sa chcel zapojiť a bude robiť všetky naše živé vystúpenia. Je to skvelý tímový hráč, super chlap a naozaj brutálny na javisku, takže všetko sú to skvelé správy.“ Derek Boyer prezradil, čo to aj o názve albumu. „Prikláňam sa k niečomu, ale nemôžem to oznámiť, pretože to môžeme zmeniť. Nechcem začať promovať nesprávnu vec, ale mám naozaj dobrý nápad. Album by mal vyjsť na jar alebo v lete 2016, pretože nahrávať budeme na konci tohto roka alebo začiatkom roka budúceho. Práve teraz robíme všetky pred-produkčné veci. Potrebujeme si byť istí tempami, melodickými linkami. Chceme, aby všetko bolo dôkladné.“ A na záver prezradil Boyer aj o tom, ako to bude na novom albume SUFFOCATION s experimentovaním. „Trochu sme skúšali aj niektoré nové prvky, ale bola by naozaj škoda, keby sme zašli príliš ďaleko a potom stratili svoje hlavné publikum, na ktorom sme pracovali tak dlho. Takže si nemyslím, že je toho veľa. Možno päť percent, desať percent experimentov. Ak urobíš viac než to…, nemôžeš len tak dať čisté vokály a podobne. Ľudia si povedia, „Kurva, čo to je?“ Môžeš od cesty trochu zablúdiť, ale myslím si, že držať sa hlavného vzorca je zrejme najdôležitejšie.“

Angličania KILLING JOKE oznámili, že 23. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Pylon“. Nižšie nájdete aj ukážku z neho, konkrétne skladbu „I Am the Virus“.

Deathcoristom BORN OF OSIRIS vyjde 23. októbra prostredníctvom Sumerian Records nová štúdiovka nazvaná „Soul Sphere“ a práve z nej si môžete vypočuť pieseň „Resilience“.

Poľskí death metalisti LOST SOUL vyvrhnú 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Apostasy Records na svetlo sveta nový štúdiový album s názvom „Atlantis: The New Beginning“, z ktorého si môžete vypočuť skladbu „Aqueous Ammonia“.

Progresívno-technickí deatheri GOROD zverejnili nové lyric video k songu „Temple to the Art God“, pochádzajúceho z ich chystaného nového albumu „A Maze of Recycled Creeds“, ktorý vyjde 16. októbra prostredníctvom vydavateľstva Unique Leader Records.