PAIN CHCÚ NAHRAŤ NOVÝ ALBUM, DEICIDE HO UŽ DOKONČILI

Dnes sa dozviete zaujímavé novinky z tábora Pain. Deicide dokončili nahrávanie desiateho albumu. Švédi Diabolical vydajú nový album. Gréci InnerWish majú nového bubeníka.
Druhá kapela Petra Tägtgrena, teda Pain zverejnila aktualizácie o svojich plánoch. Počas dočasnej nečinnosti Painu sa Peter venoval kapele Hypocrisy, bubeník David pracoval s kapelou Zildjjan. Basák Johan sa stal hrdým otcom (dieťa splodil so speváčkou Nightwish Anette Olzon) a gitarista Michael pracoval s viacerými vedľajšími projektami. Kapela sa už nersmierne teší na nahrávanie nového albumu, ktoré plánuje uskutočniť na konci tohto roka, alebo začiatkom budúceho. Okolo mája by už rada vydala nový album. Momentálne Pain dokončujú novú skladbu Up. Do nástupu v štúdiu potrebuje kapela napísať ešte aspoň osem skladieb.

Americkí neznabohovia Deicide dokončili nahrávanie nového albumu. Podľa neoficiálnych správ by sa mal volať To Hell With God. Vydanie jubilejného desiateho albumu je naplánované na január alebo február 2011. „Ak ste si mysleli, že gitary v Till Death Do Us Part boli smrtiace, tak budete prekvapení aké peklo to bude na novinke,“ sľubuje Ralph Santolla.

Švédska death/thrashová kapela Diabolical vydá 21. januára 2011 nový album Ars Vitae. Novinka bude obsahovať 17 skladieb, 4 nové štúdiové skladby, 9 live skladieb a ich prvé EP Deserts of Desolation.

Grécka metalová formácia InnerWish zmenila po 9 rokoch bubeníka. Z kapely odišiel Terry Moros, ktorého nahradil Fragkiskos Samoilis.