Podrobnosti o novom albume MEGADETH, informácie aj od PARADISE LOST, DEFF LEPPARD alebo LINDEMANN

MEGADETH prezradili detaily o novom albume. PARADISE LOST chystajú nový živák. Ďalšie novinky aj od DEF LEPPARD, LINDEMANN, ABBATH, DEVILDRIVER, CANDLEMASS, PRONG, KILLING JOKE a STORYUM.

megadeth-2015

MEGADETH

Legendy MEGADETH prezradili, že ich v poradí pätnásta štúdiovka sa bude volať „Dystopia“ a svetlo sveta uzrie 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Tradecraft. Známy je už aj artwork novinky. Kapela už zverejnila aj singel z novej nahrávky nazvaný „Fatal Illusion“. My ešte dodáme, že nový album produkoval líder kapely Dave Mustaine spolu s Toby Wrightom a o finálny mix sa postaral Josh Wilbur.

megadeth-dystopia

MEGADETH – Dystopia

Britskí gothic metalisti PARADISE LOST vydajú 20. novembra prostredníctvom labelu Century Media Records nový živák (2CD +DVD) s názvom „Symphony of the Lost“, ktorý bude obsahovať koncert kapely z 20. septembra minulého roka spolu s bulharským filharmonickým orchestrom.

paradise-lost-symphony-for-the-lost

PARADISE LOST – Symphony for the Lost

Ďalší veteráni, konkrétne DEF LEPPARD, vypustili takisto novú pieseň „Let´s Go“ z ich chystaného eponymného albumu. Ten uzrie svetlo sveta 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Projekt LINDEMANN zverejnil trailer k videoklipu, ktorý bude reprezentovať skladbu „Fish On“ z rovnomenného singlu, ktorý vyjde 9. októbra a okrem už spomínanej skladby sa na ňom budú nachádzať aj doteraz nevydaná pieseň „G-Spot Michael“ a odlišná verzia songu „Praise Abort“ z debutovej dosky „Skills In Pills“.

Black metalová formácia ABBATH sa prezentuje ďalším obrazovým materiálom, tentokrát k piesni „Warriors“ pôvodne pochádzajúcej z albumu „Between Two Worlds“ od Abbathovej momentálne neaktívnej kapely I.

Americká kapela DEVILDRIVER na čele s Dez Fafarom vstúpila do štúdia, kde nahráva nový štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records a úlohy producenta sa opäť zhostí Mark Lewis.

Švédski doom metaloví veteráni CANDLEMASS oslávia 30 rokov pôsobenia na scéne novým, štvorskladobým EP-čkom, ktorého vydanie ja naplánované na začiatok budúceho roka prostredníctvom Napalm Records. Nižšie nájdete artwork spomínaného EP.

candlemass-30

CANDLEMASS

Kapela PRONG oznámila, že 29. januára im prostredníctvom vydavateľstva Steamhammer/SPV vyjde nová radovka s názvom „X (No Absolutes)“.

Na naších stránkach sme vás už informovali o tom, že kapela KILLING JOKE vydá 23. októbra prostredníctvom Spinfarm Records novú štúdiovku nazvanú „Pylon“ a práve z nej zverejnili skladbu „Euphoria“.

Metal rocková skupina STORYUM sa pripravuje na vydanie nového albumu „Freedom“. Jeho predzvesťou je nový videoklip k piesni „Sweet Killer“. Príbeh z drogového podsvetia o pomste a krvavých slzách je plný napätia a melodramatických scén. Spomínaný klip nájdete pod správou. STORYUM začali svoju hudobnú cestu  v roku 2011 a za ten čas prešla zaujímavou transformáciou. Ich tvorba sa hrala v slovenskom, českom, maďarskom, švédskom, britskom a dokonca aj v austrálskom rádiu. – Tlačové správy.