Návraty do starých čias: V Košiciach vystúpia VENOM Inc. a VADER so špeciálnym programom

Druhá októbrová streda sa v Košiciach ponesie v znamení návratov do starých čias. V Collosseu sa predstavia VENOM INC., VADER, DIVINE CHAOS a MORDUM.

VENOM Inc. (Gbr) – black/speed metal
VADER (Pol) – death metal
DIVINE CHAOS (Gbr) – melodic death/thrash
MORDUM (Sk – Košice) – death metal

Streda 14.10.2015, Košice – Collosseum
Štart: 18:00, vstupné: 20 € (predpredaj na mieste) / 22 € (na mieste v deň koncertu)

Určite veľkou vecou bude vidieť poľských i svetových titanov death metalu VADER. Piotr a jeho často sa meniaca družina sú u nás už tak trochu ako doma, ale tentokrát prídu s naozaj špeciálnym programom – staroškolským setom poskladaným zo skladieb z albumu „The Ultimate Incantation“, diela zásadného pre celý „východoeurópsky“ extrémny metal, a z materiálu z demáčov. A budú tu ako hostia na šnúre zoskupenia, ktoré prinesie odkaz prastarých časov a pojmu, ktorý, hoc vychádzajúci z rock ’n’ rollu, je hlavným základom black, death aj thrash metalu.

VENOM Inc. sú totiž verziou temného božstva VENOM, obsahujúcou dve z troch mien najslávnejšieho obdobia – Mantas (gitara) a Abbadon (bicie), a tretím rozhodne nielen do počtu bude Anthony „Demolition Man“ Dolan (vokál, basa). S čiernym kovom nás privítajú v pekle a srdce poskočí tak pamätníkom, ako aj tým o dve generácie mladším.

Legendám budú predskakovať melodickí death/thrashmetalisti DIVINE CHAOS a špecialitou bude premiérové vystúpenie po dlhoročnej odmlke reaktivovaných košických deathmetalistov MORDUM. S novými i starými skladbami sa predstavia v zostave z troch štvrtín identickej s tou z kultového dema „Systems“ (1995) a na domácej scéne ide o mimoriadne očakávaný návrat. Koncert sa začína o17:30, vstupné v klubovom predpredaji je 20 eur, v deň koncertu to bude 22 eur.

 

FB Event

venom-vader-kosice

Plagát ku akcii

Tlačová správa