ANTHRAX znovu vydajú svoj druhý album, FAITH NO MORE s novým klipom, zomrel Frank Watkins

ANTHRAX oslávia 30. rokov od vydania albumu „Spreading the Disease“ špeciálnym vydaním. FAITH NO MORE s novým klipom. Zomrel bývalý basgitarista OBITUARY Frank Watkins.

anthrax

ANTHRAX

 

V roku 1985 (30. októbra) vydali thrash metaloví ANTHRAX svoj druhý radový album „Spreading the Disease“, ktorý priniesol prielom tejto v tej dobe nádejnej kapele a ktorý je stále považovaný za jeden z najlepších thrash metalových albumov. Pri príležitosti 30. rokov od vydania tejto nahrávky vydá vydavateľstvo Universal výročnú edíciu tohto albumu. „Chceli sme spraviť niečo špeciálne pre našich fanúšikov aby sme oslávili výročie „Spreading the Disease“. Vzali sme nápad od Universalu a vytvorili túto špeciálnu, deluxe edíciu. Myslíme si, že všetci naši fanúšikovia budú radi,“ vyjadril sa bubeník Charlie Benante. Spomínané vydanie bude obsahovať materiál „Spreading the Disease“, doteraz nevydaný demo materiál songu „Medusa“ z roku 1984 od Joeyho Belladonnu, deväť „rhythm“ skladieb, čo sú nahraté piesne z roku 1984 bez spevu, len bicie, nejaké gitary a basa čiže ukážka skladieb v ich základnej forme a osem live songov z ich prvého japonského koncertu z roku 1987. „Bola to naša prvá skutočná nahrávka vydaná hlavným vydavateľstvom. Chceli sme hrať tie piesne, aby boli čo najbližšie verziám z albumu. Myslím si, že to vystúpenie ukazuje vzrušenú, mladú kapelu, ktorá bola na správnej ceste a preto sme sa rozhodli pre znovu vydanie,“ dodal Benante.

anthrax-spreading-the-disease

ANTHRAX – Spreading the Disease

Američania FAITH NO MORE natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Sunny Side Up“ z ich stále aktuálnej a comebackovej nahrávky „Sol Invictus“.

Bývalý basgitarista kapely OBITUARY, neskôr basák u GORGOROTH, Frank Watkins prehral 18. októbra vo veku 47 rokov svoj boj s rakovinou. Česť jeho pamiatke.

frank-watkins-obituary-rip

R.I.P. Frank Watkins