BOHATÝM NOVINKÁM DOMINUJE KLIP OD SATRIANIHO

Joe Satriani nahral nový klip. Cavalera Conspiracy zverejnili podrobnosti o novom albume. Sirenia a Onslaught zverejnili dátumy vydania svojich noviniek. Eclectike vyjde špeciálna verzia aktuálneho albumu. Slováci Idiots Parade usilovne pracujú na novom splitku. Empire od Madballu vyjde aj na vinyle.
Gitarový mág Joe Satriani nahral nový videoklip ku skladbe Light Years Away, ktorá je z jeho 14. sólového albumu Black Swans and Wormhole Wizards. Klip nájdete pod novinkami.

Cavalera Conspiracy oznámili podrobnosti ohľadom ich pripravovaného druhého albumu Blunt Force Trauma. Ten nakoniec vyjde až v marci 2011. Na novinke sa bude nachádzať 11 nových skladieb.

Gothická formácia Sirenia dokončila nahrávanie nového albumu Enigma of Life, ktorý vyjde 21. januára 2011. Album sa nahrával vo fínskom štúdiu Finnvox a Morten Veland si nevie vynachváliť práce v ňom.

Po štyroch rokoch a dvoch nahratých albumoch s kapelou Posionblack sa ju rozhodol opustiť gitarista Janne Markus. Podľa vyhlásenia kapely sa jeho potreby líšili od potrieb zvyšných členov Poisonblack.

Aktuálny album Dazzling Down od francúzskej kapely Eclectika je teraz dostupný aj vo formáte DigiFile. Počet kópií je však obmedzený na 50. Súčasťou limitovanej verzie DigiFile je aj okrem iného unikátny artwork. Viac informácií nájdete tu: http://www.asylumruins.fr/files/eclectika/digifiles/digifiles_eclectika_2010_en.htm

Slovenská fastcore úderná formácia Idiots Parade sa momentálne nachádza v štúdiu, kde pracuje na nových skladbách. Tie by sa mali objaviť na splitku s českou fastcorovou partičkou Say Why?. Názov splitka a ani dátum jeho vydania zatiaľ nie je známy.

Aktuálny album od američanov Madball, teda Empire vyjde aj ako vinyl. Podľa neoficiálnych správ by sa tak malo stať už 22. novembra.

Britská thrashová legenda Onslaught stanovila dátum vydania svojho nového albumu Sounds of Violence na 28. januára 2011.