MEGADETH MAJÚ 5 NOVÝCH SKLADIEB PRE NOVÝ ALBUM

Megadeth začali pracovať na nových skladbách. Prezradíme vám podrobnosti o novom albume Mr. Big. MyGrain vydajú začiatkom budúceho roka nový album. Nemci Metamorphosis vydajú novinku ešte v decembri.
Dave Mustaine prezradil počas chatu s fanúšikmi, že Megadeth majú dokončených 5 nových songov pre nadchádzajúci album. Kapela sa momentálne nachádza v štúdiu, ktoré patrí práve im a pracuje na ďalších skladbách spoločne s Kenom Isennagelom, s ktorým pracovala už aj na albumoch Endgame a United Abominations. Ďalšie podrobnosti Mustaine neprezradil.

Nový album od rockovej kapely Mr. Big dostal názov What If… a vyjde 21.januára prostredníctvom Frontier Records. Mr. Big sú momentálne v pôvodnej zostave, ktorú tvoria Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheenan a Pat Torpey. Na novinke bude 11 nových skladieb a jeden bonus, ktorý sa objaví na limitovanej edícii.

Fínski melodic deatheri MyGrain zverejnili podrobnosti o treťom štúdiovom albume. Zatiaľ bezmenná novinka vyjde 12. januára prostredníctvom Spinefarm Records. Album sa nahrával v helsinskom štúdiu Seawolf s producentom Jannem Joutsenniemim a mix si vzal na starosti uznávaný Dan Swano.

Nemecká deathmetalová partička Metamorphosis vydá v decembri svoj nový album, nazvaný Born of Might. Na novinke sa bude nachádzať 10 nových skladieb.