Novinky z táborov DISCHARGE, SUNN O))), KILLSWITCH ENGAGE a KYLESA

DISCHARGE podpísali zmluvu s Nuclear Blast Records. SUNN O))) zverejnili artwork novej nahrávky. KILLSWITCH ENGAGE vydajú nový album. KYLESA s novým klipom.

discharge.bandheader_940x300

DISCHARGE

Britská hardcore punková legenda DISCHARGE, ktorá mala vplyv aj na METALLICU či ANTHRAX, podpísala zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records, ktorí im v budúcom roku vydajú nový štúdiový album s názvom „End of Days“. Kapela ponúka ako ochutnávku pieseň „NWO“, ku ktorej natočila aj videoklip.

Drone metaloví SUNN O))) zverejnili artwork ich štúdiovej novinky „Kannon“, ktorá vyjde 4. decembra prostredníctvom vydavateľstva Southern Lord Recordings. Nový album bude pozostávať z troch častí a nahrávka zahrňuje výkony dlhodobých spolupracovníkov ako Attila Csihar, Oren Ambarchi, Rex Ritter a Steve Moore.

sunn-o-kannon

SUNN O))) – Kannon

Metalcorová kapela KILLSWITCH ENGAGE má na marec budúceho roka naplánované u Roadrunner Records vydanie ich nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý sa v týchto dňoch mixuje.

Američania KYLESA natočili nový videoklip ku piesni s názvom „Lost and Confused“ pochádzajúcej z ich čerstvej štúdiovej novinky „Exhausting Fire“.