Nová pieseň ABBATH, novinky aj od KATATONIA, PRIMAL FEAR, OBSCURA a ďalších

ABBATH zverejnili novú skladbu. KATATONIA má nového bubeníka a pracuje na novom albume. PRIMAL FEAR zverejnili trailer na nový album. OBSCURA vydajú nový album. ARMORED SAINT s novým klipom. POETRY IN TELEGRAMS vydávajú nový album.

abbath2015promo_638

ABBATH

Black metalová kapela ABBATH zverejnila novú skladbu „Winter Bane“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) z ich chystaného debutu nazvaného „Abbath“, ktorý vyjde 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Švédski melancholici KATATONIA našli po minuloročnom odchode Daniela Liljekvista nového bubeníka, ktorým je Daniel „Mojjo“ Moilanen. Kapela sa tak mohla odobrať do štúdia, kde začala nahrávať nový, v poradí desiaty štúdiovy album, ktorý vyjde budúci rok.

Nemci PRIMAL FEAR zverejnili trailer na ich nový album s názvom „Rulebreaker“, ktorý vyjde 29. januára prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Music Srl.

Technickým death metalistom OBSCURA vyjde 5. februára u Relapse Records nový štúdiový album s názvom „Akroasis“, ku ktorému si môžete pozrieť teaser s krátkymi ukážkami skladieb.

Američania ARMORED SAINT natočili nový videoklip ku piesni „An Exercise in Debauchery“ pochádzajúcej z ich aktuálnej dosky „Win Hands Down“.

POETRY IN TELEGRAMS vydávajú v novembri 2015, iba necelý rok po debute, svoje druhé CD s názvom „The Phases“. V úlohe hosťujúceho hudobníka sa tento raz predstavil Paul Antonio Ortiz (UK), známy multiinštrumentalista a hlava kapely CHIMP SPANNER. Na EP sa okrem nových piesní nachádza aj video/singel „Miracles“, ktorý mal premiéru toto leto. Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke www.poetryintelegrams.com a na www.facebook.com/poetryintelegrams, kde vám po „lajknutí“ neuniknú žiadne novinky. Za medzinárodným rockovým projektom POETRY IN TELEGRAMS stojí slovenský hudobník a textár Johny Štefeček. Hosťom na pozitívne prijatom debute „Songs for Desperate Lovers“ (2014) bol slávny bubeník Thomas Lang (AUT/USA). Na aktuálnom, druhom CD hosťuje Paul Antonio Ortiz (UK), o ktorom Misha Mansoor, guru djentovej scény, prehlásil: „Nevravím to o mnohých ľuďoch, ale Paul je rozhodne hudobný génius.“ Pod mixáž a mastering oboch nahrávok sa podpísal Roland Grapow. Základnou črtou oboch albumov je minimalizmus – ide o akési krátke hudobné telegramy, pričom všetky piesne sú nahrané iba s gitarou a bicími. V minimalistickom duchu je opäť aj artwork, ktorý je dielom Pavla Trubena (Truben Studio). – Tlačová správa.

poetry-in-telegrams-the-phases

POETRY IN TELEGRAMS – The Phases