Mohli by sme sa dočkať turné GUNS N‘ ROSES v pôvodnej zostave! Podrobnosti o novom albume AVANTASIA

GUNS N‘ ROSES v pôvodnej zostave? AVANTASIA zverejnila podrobnosti o novom albume. Pozrite si ako LINDEMANN natáčali videoklip. VOLBEAT bez basáka. Novinky aj od PRONG, THE DEVIL WEARS PRADA, INTRONAUT, TEXTURES, MORNA a NAHUM.

guns_n_roses_band-208212

GUNS N‘ ROSES

Dočkáme sa koncertov GUNS N‘ ROSES v pôvodnej zostave? Nevyzerá to nereálne, anonymný zdroj totiž potvrdil magazínu Dish Nation, že sa pôvodná zostava dala dokopy a pripravujú sa na reunionové turné. Podľa Dish nation sa Axl Rose a Slash spolu dohodli, že dajú dokopy pôvodných členov. Či je táto informácia pravdivá, uvidíme snáď už čoskoro.

Známy projekt AVANTASIA vydá nový, v poradí už siedmy album, „Ghostlights“ 29. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records. Nahrávku produkovali Tobias Sammet a Sascha Paeth (ten sa postaral aj o mix) v Gatestudio, o mastering sa postaral zas Michael Rodenberg. Na tejto dvanásť skladbovej nahrávke sa podieľalo niekoľko hostí, napríklad Dee Snider (TWISTED SISTER), Marco Hietala (NIGHTWISH), Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Michael Kiske (ex-HELLOWEEN, UNISONIC) a mnoho ďalších. Určite sa koncom januára máme načo tešiť. A nezabúdajte, že AVANTASIA v marci vystúpi v rámci turné dvakrát aj na Slovensku.

avantasia-ghostlist

AVANTASIA – Ghostlights

Projekt LINDEMANN má už nejaký čas vonku nový videoklip ku piesni „Fish On“ pochádzajúcej z rovnomenného singlu a nižšie si môžete pozrieť ako prebiehalo natáčanie spomínaného klipu.

V súvislosti s prípravou rozsiahlych plánov pre rok 2016 a nasledujúce roky, kapela VOLBEAT oznámila, že ich rady opustil basgitarista Anders Kjølholm. Všetky záležitosti týkajúce sa tohto rozhodnutia boli vzájomne a úctivo dohodnuté.

Američania PRONG zverejnili artwork k ich novej štúdiovke nazvanej „“, ktorá vyjde 5. februára prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

prong-no-absolutes

PRONG – X – No Absolutes

Metalcoristi THE DEVIL WEARS PRADA majú nový videoklip ku skladbe s názvom „Alien“, ktorú nájdete na ich aktuálnom EP „Space“.

Prog metaloví INTRONAUT natočili nový videoklip k piesni „Fast Worms“ z ich pred pár dňami vydanej novinky „The Direction of Last Things“.

Holanďania TEXTURES zverejnili lyric video ku skladbe „New Horizons“ z ich novej radovky „Phenotype“. Tá vyjde 5. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Slovenská progressive/death metalová skupina MORNA z Novej Dubnice zverejnila video z nahrávania jednej z nových piesní nazvanej „To Think Alone“, ktorá sa bude nachádzať na pripravovanom albume „Nuisance“. V poradí druhá štúdiovka sa do sveta dostane 14. decembra.

Druhé video na podporu nového alba mají death/thrashoví NAHUM. Vytvořil jim ho magazín The Circle Pit, který NAHUM označil jako „Kapelu týdne“. – Tlačová správa.