HAMMERFALL so špeciálnymi hosťami v dvoch slovenských mestách!

Slovenské mestá Košice a Žiar nad Hronom zažijú opäť exkluzívnu zostavu svetových kapiel. Začiatkom decembra mieria ku nám HAMMERFALL, RAGE a SERENITY.

HAMMERFALL (Swe)
RAGE (Ger)
SERENITY (Aut)

Pondelok 7.12.2015, Košice – Cassosport
Utorok 8.12.2015, Žiar nad Hronom – Mestské kultúrne centrum

HAMMERFALL momentálne brázdia po svete a nevynechajú ani Slovensko. Na turné im robia spoločnosť Rakúšania SERENITY a na pár koncertoch sa predstavia aj nemeckí RAGE. Tí prídu so špeciálnou šou, ktorú odohrajú iba v dvanástich miestach, z toho hneď dva razy na Slovensku. V našej malej krajine to teda bude opäť exkluzívna zostava svetových kapiel!

Začiatkom tohto roka Peter „Peavy“ Wagner oznámil, že RAGE v zostave s Victorom Smolskim a Andre Hilgersom (2007-2015) končia. Obnovení REFUGE zas hrávajú len obdobie 1988-1993. Nakoniec sa ale Peavy rozhodol, že obnoví aj RAGE a súbežne bude pokračovať aj v koncertovaní s REFUGE. RAGE prichádzajú v zostave Peavy Wagner – basgitara, spev, Marcos Rodríguez – gitara a Vassilios „Lucky“ Maniatopoulos – bicie.

Skupina usporiada v závere roka 2015 kratšie turné k 20. výročiu albumu „Black In Mind“, kde odohrá celý tento album! Je to jedinečná šanca, ako zažiť atmosféru spred 20. rokov a špeciálne na Slovensku s metalovými velikánmi HAMMERFALL!

Nezabúdajme ani na predstavenie SERENITY. Rakúska symfonicko-progresívna kapela si po štyroch albumoch už nadobudla renomé, ktoré si stále posúvajú vyššie aj vďaka koncertom. Základom je samozrejme hudba a preto sa stali aj SERENITY vítaným spestrením koncertu HAMMERFALL a RAGE.

hammerfall-rage-zh-ke

Plagát ku koncertom

Tlačová správa