Medzi obeťami z Paríža aj projektový manažér METALLICY. ANTHRAX zverejnili artwork nového albumu

Projektový manažér METALLICY obeťou teroristického útoku v Paríži. ANTHRAX zverejnili artwork nového albumu. OBSCURA a RHAPSODY OF FIRE s novými klipmi. ENTOMBED A.D. vydajú nový album. DEVILDRIVER prezradili detaily o novom albume.

metallica-logo

METALLICA logo

Jednou z obetí teroristického útoku, ktorý 13. novembra otriasol metropolou Francúzska bol aj projektový manažér METALLICY Thomas Ayad. „Mali sme veľké šťastie, že sme pracovali s Thomasom Ayadom u Universal Music France za posledných osem rokov a zatiaľ čo Thomas mal oficiálny titul ako náš „projektový manažér“, my sme ho poznali ako člena rodiny METALLICA, fanúšika a priateľa… Vrelú, ochotnú a známu tvár zakaždým, keď sme navštívili Francúzsko. V piatok sme stratili Thomasa v klube Bataclan takým spôsobom, že nikto z nás to nemôže pochopiť. Naše myšlienky sú s Thomasovými priateľmi, rodinou, spolupracovníkmi a všetkými Parížanmi počas týchto veľmi ťažkých dní,“ píše sa vo vyhlásení kapely.

james-hetfield-thomas-ayad

James Hetfield a Thomas Ayad

Americkí veteráni ANTHRAX zverejnili artwork k novému albumu „For All Kings“ a koncept vám v nižšie priloženom videu popíše bubeník Charlie Benante. Spomínaná novinka vyjde 26. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

anthrax-new-album-2016

ANTHRAX – For All Kings

Death metalisti OBSCURA majú nový obrazový materiál k titulnej skladbe z ich chystanej radovky „Akroasis“. Tá vyjde 5. februára prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Taliani RHAPSODY OF FIRE natočili nový videoklip k piesni „Into the Legend“ z ich rovnomennej štúdiovej novinky, ktorá uzrie svetlo sveta 15. januára prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Deatheri ENTOMBED A.D. vydajú 26. februára prostredníctvom Century Media Records svoj v poradí druhý dlhohrajúci album s názvom „Dead Dawn“.

Američania DEVILDRIVER, na čele s Dez Fafarom, prezradili, že ich v poradí siedmy štúdiový album nazvali „Trust No One“ a na pulty predajní sa dostane 13. mája prostredníctvom Napalm Records. Album opäť produkoval Mark Lewis a je to prvá nahrávka kapely po tom, ako z nej odišli gitarista Jeff Kendrick a bubeník John Boecklin, ktorých nahradili Neal Tiemann a Austin D´Amond (ex-CHIMAIRA) .