Na Slovensko prvýkrát zavítajú Švédi DRACONIAN. Pripravia si špeciálny setlist

V rámci európskeho turné prichádza  po prvýkrát na Slovensko švédska gothic doom metalová kapela DRACONIAN predstaviť ich nový album „Sovran“ vydaný v októbri tohto roka pod hlavičkou Napalm Records.

DRACONIAN (Swe) – gothic/doom metal
OMNIUM GATHERUM (Fin) – melodic death metal

Špeciálny hosť:
APRIL WEEPS (Sk – Dunajská Streda) – atmospheric metal

Utorok 1.3.2016, Bratislava – Randal Club

DRACONIAN si pre slovenských fanúšikov pripraví špeciálny setlist, ktorý bude obsahovať to najlepšie čo kapela doposiaľ vydala.

Doprovod im na tomto turné bude robiť v súčastnosti čoraz populárnejšia fínska melodic death metalová kapela OMNIUM GATHERUM, ktorá slovenským fanúšikom nie je celkom neznáma. V Bratislave boli už v roku 2009 s kapelami ako INSOMNIUM či SWALLOW THE SUN. Kapela vydala doposiaľ 7 albumov a vo februári 2016 vydávajú nový album „Grey Heavens“ a určite pár songov z neho zahrajú aj v Bratislave. Tento rok mohli fanúšikovia vidieť kapelu spolu s krajanmi INSOMNIUM ako špeciálnych hostí na koncerte ENSIFERUM v rámci ich európskeho turné alebo na severoamerickom turné, ktoré absolvovala s kapelou INSOMNIUM. Ako špeciálni hostia na bratislavskom koncerte vystúpia Slováci APRIL WEEPS.

Predpredaj vstupeniek začína od pondelka 7.12.2015 cez sieť Predpredaj.sk, Predprodej.cz a lístky nájdete aj vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu.

draconian-slovensko-2016

Plagát ku koncertu

Tlačová správa