Vybrali sme za vás: 10 najsexi speváčok podľa redakcie Valhalla.sk

Metal už dávno nie je výhradne len mužskou záležitosťou. Táto nádherná hudba učarovala množstvu žien a veľa z nich je členkami viacerých skupín. My sme sa v nasledujúcich riadkoch zamerali na speváčky.

Už naozaj veľa kapiel má vo svojom čele zástupkyňu nežného pohlavia. Mnoho žien sa preháňa po pódiu s mikrofónom a spieva alebo kričí im to naozaj dobre. A čo zaujíma mnoho mužov je aj ich vzhľad. Čo si budeme nahovárať, výzor speváčky je 50-percentný úspech kapely. Mnoho frontwomaniek sú naozaj poriadne kočky. My sme sa preto v našej redakcii rozhodli zostaviť náš rebríček desiatich najsexi speváčok.

top-10-sexi-spevacky-titulka

V našom rebríčku figurujú aj Elize Ryd, Alissa White-Gluz a Sharon den Adel

Dopredu chceme upozorniť, že ide o čisto subjektívny názor a v nasledujúcich riadkoch neriešime kvalitu spevu, ale vzhľad a sexappeal jednotlivých žien za mikrofónom. A ako sme tento rebríček zostavili? Každý zo súčasných členov redakcie Valhalla.sk vybral svojich 10 najsexi dievčat, hlasy sme zrátali a vyšlo nasledovné poradie. Možno sme sa trafili do vášho vkusu.

10. Maria Brink (IN THIS MOMENT)

maria-bink-in-this-moment-2

Maria Brink z IN THIS MOMENT

Blonďatá sexica Maria Bink (celým menom Maria Diane Brink) je frontwomankou americkej skupiny IN THIS MOMENT, 17. decembra oslávi už 38. narodeniny. Uznajte sami, že na svoj vek rozhodne táto charizmatická speváčka nevyzerá. A netreba zabúdať ani na to, že už je matkou.

 

9. Anna Murphy (ELUVEITIE)

anna-murphy-eluveitie-1

Anna Murphy z ELUVEITIE

Deviate miesto sa ušlo Anne Murphy (26) z populárnej švajčiarskej folk metalovej formácie ELUVEITIE. Anna však začínala v kapele najskôr so svojim zaujímavým hudobným nástrojom hurdy-gurdy, priestor dostávala v doprovodných vokáloch no v súčasnosti je už aj plnohodnotnou speváčkou skupiny. Jej charizmu a sexappeal si pochvaľuje mnoho fanúšikov.

 

8. Lzzy Hale (HALESTORM)

lzzy-hale-halestorm-1

Lzzy Hale z HALESTORM

Do nášho rebríčku sa dostala aj hlavná speváčka a gitaristka skupiny HALESTORM, ktorú celý svet pozná ako Lzzy Hale (31). O jej krásnom hlase a výbornom výzore sme sa nedávno presvedčili aj my na koncerte v Prahe.

 

7. Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP, ex-AFTER FOREVER)

nightwish-bb-amfik-2015-26

Floor Jansen počas koncertu NIGHTWISH v Banskej Bystrici

Do nášho výberu sa dostala aj opäť aktívna a treba podotknúť, že vo vynikajúcej forme spievajúca, Floor Jansen (34). Jej angažovanie k megahviezdam NIGHTWISH prospelo obom táborom a jednoznačne treba napísať, že to Floor na pódiu i v klipoch poriadne pristane.

 

6. Elize Ryd (AMARANTHE)

elize-ryd-amaranthe-2

Elyze Ryd

Elize Ryd (31), speváčka čoraz populárnejšej skupiny AMARANTHE vlietla spolu s ňou na hudobnú scénu rovnomenným debutom „Amaranthe“. Nielen skupina, ale aj samotná Elize si hneď získala srdcia fanúšikov a istotne nielen kvôli svojmu spevu.

 

5. Tarja Turunen

tarja-turunen-3

Tarja Turunen

Fínska diva Tarja Turunen (38) nemôže v našom rebríčku najsexi speváčok chýbať. Okrem jej krásneho hlasu, ktorý milujú milióny fanúšikov po celom svete, ju ľudia majú radi aj pre jej neustáli úsmev na tvári, dobrú náladu a dobrosrdečnosť. Tarja je noblesná dáma, čo potvrdzuje vo svojich róbach počas koncertov.

 

4. Sharon den Adel (WITHIN TEMPTATION)

sharon-den-adel-2

Sharon den Adel z WITHIN TEMPTATION

Holandská speváčka Sharon den Adel (41) skončila v našom rebríčku tesne pod hranicou prvej trojky. Charizmatická líderka symfonikov WITHIN TEPMTATION je podobne ako Tarja známa a obľúbená vďaka svojej usmievavosti a dobrosrdečnosti. Aj napriek tomu, že je už trojnásobnou matkou a má tesne po štyridsiatke na pódiu je poriadna sexi dračica.

 

3. Christina Scabbia (LACUNA COIL)

Cristina_Scabbia_Lacuna_Coil_Picture_11

Christina Scabbia z LACUNA COIL

Prvú trojku nášho rebríčka najsexi speváčok otvára rodáčka z talianskeho Milána, speváčka skupiny LACUNA COIL, Christina Scabbia (43). Christina sa pravidelne v podobných anketách čitateľov umiestňuje na popredných priečkach a o jej prirodzenej kráse niet pochýb.

 

2. Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY, ex-THE AGONIST)

Alissa-White-Gluz-10

Alissa White-Gluz z ARCH ENEMY

Tesne pod pomyselným vrcholom skončila v našej redakcii Kanaďanka Alissa White-Gluz (30), ktorá je zakladateľkou skupiny THE AGONIST. Mnohí fanúšikovia ju spoznali vďaka tejto kapele, avšak oveľa väčšiu popularitu získala až svojim príchodom do slávnejších ARCH ENEMY, kde sa musela popasovať s neľahkou úlohou nahradenia Angely Gossow. To sa jej podarilo brilantne a okrem jej poriadne growlu, je táto modrovlasá kráska skutočne poriadnou dračicou.

 

1. Simone Simons (EPICA)

simone-simons-1

Simone Simons z EPICA

Honor a titul najsexi speváčky udeľuje naša redakcia Simone Simons (30), vlastným menom Simone Johanna Maria Simons z holandskej skupiny EPICA. Simone podobne ako jej krajanka Sharon den Adel je už matkou. S klávesistom Oliverom Palotaiom (KAMELOT) majú 2-ročného syna Vincenta. Po pôrode sa táto pôvabná kráska vrátila do štúdia a na pódiá. Nielen jej výzor, ale aj spev si podmanili kopu fanúšikov po celom svete, našu redakciu nevynímajúc.