POZNÁME NOMINÁCIE NA CENY GRAMMY

Dnes vám prezradíme nominovaných umelcov na ceny Grammy v kategóriách rock a metal. Belphegor vydajú debutový album na vinyle. Apostasy zmenili vydavateľa. Exhumed prezradili v akom štádiu sú práce na novinke. Deicide zverejnili artwork k novému albumu.

Pomaly, ale isto sa blíži vyhodnocovanie roka 2010. My už poznáme nominovaných v 53. ročníku cien Grammy. V kategórii najlepšia hard rocková skladba sú nominované tieto songy. Alice In Chains – A Looking In View, Ozzy Osbourne – Let Me Hear You Scream, Soundgarden – Black Rain, Stone Temple Pilots – Between the Lines, Them Crooked Vultures – New Fang. V kategórii najlepšia metalová skladba sú nominované tieto piesne: Iron Maiden – El Dorado, Korn – Let the Guilt Go, Lamb of God – In Your Words, Megadeth – Sudden Death a Slayer – World Painted Blood. Odovzdávanie cien prebehne 13. februára v americkom Los Angeles.

Debutový album rakúskych neznabohov Belphegor The Last Supper vyjde na vinyle. The Last Supper vyjde presne na Štedrý deň, 24. decembra prostredníctvom Funeral Industries v obmedzenom počte 1350 kópií. Fanúšikovia sa tak znovu môžu tešiť na porciu ultra brutálneho, antikresťanského black/death metalu.

Švédski black/deatheri Apostasy zmenili vydavateľa. Ich novým labelom sa stalo vydavateľstvo Rambo Music, v ktorom má čiastočný podiel vydavateľstvo Sony Music. Nový label im vydá pripravovaný tretí album Nuclear Messiah.

Exhumed práve dokončili nahrávanie nového albumu All Guts, No Glory. Materiál sa nahrával v Arizone s Ryanom Butlerom (Misery Index) a Johnom Haddadom (Abysmal Down, Intronaut). Mastering albumu bude prebiehať v Mana Studios na Floride. Presný dátum vydania novinky zatiaľ kapela nezverejnila.

O tom, že Deicide pripravujú nový album sme vás už informovali. Novinka To Hell With God vyjde 15. februára prostredníctvom Century Media a bude na nej 10 nových smrtiacich songov. Teraz kapela zverejnila artwork k To Hell With God, ktorý nájdete pod novinkami.