Ďalší album IHSAHN v marci budúceho roka. SÓLSTAFIR s novým klipom. Weiland sa predávkoval

IHSAHN vydá nový album. SÓLSTAFIR s novým klipom. Je známa príčina smrti Scotta Weilanda. VENOMOUS CONCEPT zverejnili novú skladbu.

ihsahn3a

IHSAHN

IHSAHN, ústredná postava EMPEROR, vydá 4. marca prostredníctvom vydavateľstva Candlelight Records svoj v poradí šiesty štúdiový album s názvom „Arktis“. Nižšie nájdete aj lyric video k prvému singlu „Mass Darkness“ z tejto fošne nazvaným.

Islanďania SÓLSTAFIR majú nový videoklip ku piesni „Miðaftann“, ktorú nájdete na ich stále aktuálnom albume „Ótta“. Videoklip nájdete TU.

Svet obletela 3. decembra správa o úmrtí Scotta Weilanda, frontmana kapiel VELVET REVOLVER a STONE TEMPLE PILOTS. Už je známa aj príčina jeho smrti. Toxikologické testy prezradili, že Weiland sa predávkoval kokaínom v kombinácii s drogou MDA (podobná extáze) a alhoholom.

Grind/punková formácia VENOMOUS CONCEPT zverejnila novú skladbu s názvom „Leper Dog“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) pochádzajúcu z ich v poradí tretej radovky „Kick Me Silly – VC III.“, ktorá vyjde 8. januára prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.