KATAKLYSM CHYSTAJÚ NOVÉ DVD, DEVILDRIVER NOVÝ ALBUM

Kataklysm chystajú viacero noviniek, medzi inými aj nové DVD, viac sa dozviete vo videu. Devildriver vydajú nový album vo februári. Thunderbolt majú nový label a budú mať aj tretí album. Toxic Holocaust pracujú na štvrtom albume. Dnes vám prezradíme potvrdené mená na festivaloch With Full Force a Wacken Open Air.

Z tábora kanadských Kataklysm prišla správa, že chystajú nové DVD, ktoré by mali vydať pri príležitosti 20. výročia kapely. Viac o najbližších plánoch kapely sa dozviete vo videu, ktoré je pod dnešnými novinkami.

Američania Devildriver vydajú 22. februára nový album nazvaný jednoducho Beast. Novinku im vydá Roadrunner Records. Na Beast kapela pracovala v Texase s producentom Markom Lewisom. Na novinke nájdu fanúšikovia 12 skladieb.

Nórska kapela Thunderbolt sa upísala labelu Rock It Up Records. Nové vydavateľstvo im vydá tretí album Dung Idols, ktorý by mal vyjsť vo februári alebo marci 2011. Na novinke bude desať nových skladieb.

Američania Toxic Holocaust začali pracovať na novom albume, ktorý bude ich štvrtým albumom v kariére. Novinka by mala vyjsť niekedy na jar budúceho roka prostredníctvom Relapse Records. Novinka sa nahráva pod odborným dohľadom Nickom Bellmoreom (Hatebreed, Phantoms).

Dnes sme sa pozreli na line-up nemeckého festivalu With Full Force. Ten sa uskutoční v nemeckom Lobnitzi od 1. do 3. júla 2011. Doteraz potvrdené kapely: Carnifex, Misery Index, Deez Nuts, Die Apokalyptischen Reiter, Elakelaiset, Parkway Drive, Peter Pan Speedrock, Terror, The Black Dahlia Murder.

Ďalšie mená odhalil aj najväčší metalový festival Wacken Open Air. Ten sa uskutočné od 4. do 6. augusta v nemeckom Schleswig-Holsteine. Doteraz potvrdené kapely: Apocalyptica, Avantasia, Blind Guardian, Excrementory Grindfuckers, In Solitude, Judas Priest, Khold, Knorkator, Mayhem, Ozzy Osbourne, Primal Fear, Sepultura, Skalmold, Sodom, Stier, Suicidal Tendencies, Trivium, Warrant.