CHILDREN OF BODOM ZVEREJNILI ARTWORK K NOVÉMU ALBUMU

Children of Bodom zverejnili artwork k novinke. Sabaton zas trailer k druhému klipu z aktuálneho albumu. Legendárna vikingská kapela Einherjer sa vracia na scénu. Turisas zverejnili dátum vydania nového albumu.
Children of Bodom zverejnili ďalšie podrobnosti o novom albume Relentless Reckless Forever. Nový album vyjde 8. marca prostredníctvom Universal Music, ale to už viete. Pod novinkami nájdete artwork k novinke. Na tehj sa bude nachádzať 10 skladieb a ako už býva zvykom u týchto fínov, nebude chýbať jedna coververzia. Tentokrát prerobili po svojom skladbu Party All the Time od Eddieho Murphyho.

Sabaton natočili už druhý klip k aktuálnemu albumu Coat of Arms. Voľba padla po Skladbe Uprising na song Screaming Eagles. Sabaton zverejnili zatiaľ iba krátky trailer tohto klipu. Hneď ako bude dostupný, tak vám ho ponúkneme. Aj z traileru vša vidieť, že klip je viac ako vydarený, čo poviete?

Viking metalová kapela Einherjer sa upísala labelu Indie Recordings, ktorý by mal vydať jej reunionový album niekedy na jar 2011. Einherjer bola jednou z prvých kapiel, ktorá použila škatuľku viking metal. Kapela má doteraz na svojom konte 4 albumy.

Fíni Turisas zverejnili presný dátum vydania ich novinky Stand Up and Fight. V Európe sa na tretí album môžu fanúšikovia tešiť od 28. februára. Novinka vyjde pod krídlami Century Media.