ACHERON OHLÁSILI COMEBACK, MOB RULES ZMENILI KLÁVESÁKA

Americká kapela Acheron ohlásila comeback. Travis Neal (Divine Heresy) sa stal novým spevákom Sekond Skyn. Nemci Mob Rules vymenili klávesáka.

Legendárna americká death/blacková formácia Acheron je späť. Oznámil to jej líder Vincent Crowley. Kapela pritom už jeden comeback zažila vlani, keď vydala nový materiál The Final Conflict: Last Days of God. Na prekvapenie všetkých po vydaní albumu a po pár vystúpeniach Acheron opäť končia. Crowley to vysvetľuje slovami: „Mali sme viacero dôvodov pre zánik kapely. Mali sme medzi sebou veľa nedorozumení, málo sme komunikovali. To vyústilo do nechuti pokračovať.“ Po roku sa všetky spory medzi Crowleyom, gitaristom Maxom Otworthom a bubeníkom Kyle Severnom vyjasnili a Acheron sú späť. Líder kapely nevylučuje ani nový album.

Spevák Divine Heresy a The Bereaved Travis Neal je najnovšie už aj spevákom americkej hard rockovej kapely Sekond Skyn. Najbližšie plány Nealovej novej kapely sú napísať nové skladby a následne ich nahrať.

Nemecká kapela Mob Rules už nepočíta so službami klávesistu Saschu Onnena. Jeho miesto zaujal Christian Halfbrodt. „Sascha opustil kapelu, aby mal viac času na rodinu a svoje dieťa. Saschovi prajeme veľa šťastia pre celú jeho mladú rodinu a ďakujeme mu za skvelé spoločné roky,“ stojí v oficiálnom vyhlásení kapely.