NA PAULA GREYA SI ZASPOMÍNALA JEHO MANŽELKA

Vdova po Paulovi Greyovi si zaspomínala na svojho manžela. The Haunted zverejnili názov nového albumu. Phantom X pracujú na štvrtom albume.
Brenna Greyová, vdova po basákovi Slipknot Paulovi Greyovi si zaspomínala na svojho manžela pre Revolver Magazine. „Nechcem obviňovať niektorých ľudí za Paulovu smrť. Paul nebol narkoman, bola to len malá časť jerho života, s ktorou sa nevedel vysporiadať. Bol skvelý chlap, hudobník a manžel. Bol veľký priateľ, veľký brat a veľký syn. Ja iba chcem, aby to ľudia vedeli.“

Švédska kapela The Haunted prezradila meno pripravovaného albumu. Novinka dostala názov Unseen. Album Unseen sa nahrával mesiac a pol pod dohľadom Tue Madsena a kapela očakáva, že na pulty obchodov sa novinka dostane v marci.

Skupina bývalého speváka Omen Kevina Goochera, teda Phantom X, pracuje na štvrtom albume Opera of the Phantom. Nový album by mal obsahovať aj bonusové DVD, kde budú zábery z nahrávania albumu, interview s kapelou, zážitky z potuliek kapely po svete a aj špeciálne prekvapenie. Kapela sa chce venovať novinke s precíznosťou a podľa slov kapely by novinka mala vyjsť až začiatkom roka 2012.