ZAKK WYLDE VYDÁ ZAUJÍMAVÚ KNIHU

Zakk Wylde vydá v máji zaujímavú knihu. Behemoth sa stali najobľúbenejšou kapelou v Poľsku. Krokus začnú písať nový materiál. Grave Digger vydajú EP.
William Morrow (HarpersCollins Publishers) oznámil na 10. mája vydanie zaujímavej knihy od Zakka Wyldeho s názvom Bringing Metal To the Children. Legendárny gitarista Black Label Society a svojho času aj Ozzyho Osbourneho v tejto knihe vás pozýva na cestu tourbusom, v ktorej sa stretnete so slávou, zhýralosťou, ale aj všeobecným chaosom. Wylde vás v knihe prevedie naozaj tým, čo sa deje za oknami tourbusu. Za dvadsaťpäť rokov na cestách s Ozzym a Black Label Society vám ponúkne vlastne návod na prežitie. No a my už môžeme len dúfať, že táto zaujímavá kniha sa preloží aspoň do češtiny. Obal novej knihy nájdete pod novinkami.

Podľa čitateľskej ankety na jednom z najčítanejších poľských portáloch Onet.pl získala v kategórii Artist of 2010 najviac hlasov poľská kapela Behemoth. „S najväčšou pravdepodobnosťou neberie takéto ankety ako prieskumy verejnej mienky nik vážne, avšak je skvelé vidieť odhodlanie ľudí a fanúšikov, ktorí hlasujú za svojich obľúbených interpretov. Ďakujem vám zato veľmi pekne,“ vyjadril sa k oceneniu frontman kapely Adam „Nergal“ Darski.

Švajčiarska hard rocková legenda Krokus nezaháľa. Minulý rok vydala album Hoodoo a podľa slov basáka Chrisa von Rohra začne kapela písať nové skladby. Kapela sa vyjadrila, že všetky hádky a spory sú preč a kolektív je zocelený ako nikdy predtým a majú obrovskú chuť do muziky.

Okrem chystaného DVD The Clans Are Still Marching nemcov Grave Digger, by malo kapele vyjsť 4. marca aj nové EP s názvom Ballad of Mary.