Tri excelentné slovenské kapely v Trnave: Zabavia vás draci ČAD, FROWN a SINNERS MOON

V rámci spolupráce BURN_Booking a trnavského Art Klubu zavítajú koncom februára do slovenského Ríma tri excelentné mená slovenskej metalovej scény. Klub sa bude otriasať dávkou špičkovej slovenskej tvorby.

ČAD (Sk – Svätý Jur) – thrash/violence
FROWN (Sk – Prešov) – doom/gothic
SINNERS MOON (Sk – Sereď) symphonic metal

Sobota 27.2.2016, Trnava – Art Klub
Štart: 20:00, vstupné: 4 € (predpredaj v klube) / 5 € na mieste

ČAD je dlhoročná stálica na slovenskej metalovej scéne. V roku 2014 získali ocenenie Radio_Head Awards v kategórié Hard & Heavy za album „Čertova Kovadlina“. Sú to draci, ktorí hrajú riadne rýchly violence/thrash metal. Nie nadarmo sú celé roky považovaní za najlepšiu metalovú kapelu Slovenska.

Kapela FROWN z Prešova je známa svojimi neskrývanými sympatiami k legendárnym TYPE O NEGATIVE. Budúci rok to bude 20 rokov čo na scéne zatemňujú svojim gothic/dark metalom. Melanchólia, mizéria a spolu s tým najtemnejšia energia, aká môže na koncerte plynúť…

SINNERS MOON sú oproti  vyššie spomínaným kapelám nováčikovia, ale tým sa nenechajte zmiasť. V roku 2014 vydali album „Atlantis“, ktorý je plný symfonického metalu. Skladbu „My Servant“ s nimi naspieval Tony Kakko, spevák fínskej legendy SONATA ARCTICA. Tešte sa na zimomriavky!

Line-up:
20:00 – SINNERS MOON
21:00 – FROWN
22:15 – ČAD

FB Event

cad-trnava-plagat-1

Plagát ku koncertu

Tlačová správa