Metalový útok na Považí: V klube Apollo sa predstavia SUBURBAN TERRORIST, FATALITY a MORNA

Považie zažije death metalový útok! Miestne Apollo navštívia hudobné skupiny SUBURBAN TERRORIST, FATALITY a MORNA!

SUBURBAN TERRORIST (Sk – Beluša) – death metal
FATALITY (Cz – Brno) – death metal
MORNA (Sk – Nová Dubnica) – progressive death metal

Sobota 12.3.2016, Považská Bystrica – Music Club Apollo
Štart: 10:00 (presne!), vstupné: 3 €

Po dlhšej dobe sa do Považskej Bystrice chystá poriadna dávka smrtiaceho kovu. Hlavné husle budú hrať belušskí death metalisti SUBURBAN TERRORIST. Tí v duchu chystaného albumu predstavia svoje deštruktívne riffy s poriadnym kopancom do vašich uší. Death metalová údernosť, grindové besnenie a priamočiary náklad – toto vás neminie! A to nie je všetko. Chalani prijali do svojich radov nové hrdlo – Šimona (WARD, Ex-MOONFOG), ktorý tomu dal poriadny švih, ale aj posunul ich hudbu do väčšej brutálnosti. Veď sa príďte sami presvedčiť.

Západní susedia FATALITY nám predstavia poriadne šťavnatú dávku death metalu. Rýchlymi tempami nebudú šetriť, agresiu natlakujú na najvyššie obrátky a vyžmýkajú z vás všetky tekutiny! Bude to poriadna živočíšna jazda.

Úvod akcie bude patriť Novodubničanom MORNA. Oproti svojim kolegom ide o progresívne podanie kovu smrti. Technická zručnosť, bohaté kompozície, striedanie tvrdých momentov s jemným, slovenská variácia na OPETH. V poslednom rade chcem upozorniť, že meškanie vás môže stáť zmeškanie setu niektorej z kapiel.

Vzhľadom na situáciu, koncert začne presne o 19:00 a skončí o 22:00. Tak si nastavte hodinky, pripravte uši a tešte sa smrtiacu dávku!

Program:
19:00 – 20:00 MORNA
20:00 – 21:00 SUBURBAN TERRORIST
21:00 – 22:00 FATALITY

FB Event

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

suburban-terorist-plagat-p-bystrica

Plagát ku akcii

 Tlačová správa