Nový album SEPULTURY zrejme koncom roka. ANTHRAX zverejnili lyric video

SEPULTURA pracuje na novom albume. ANTHRAX majú nové lyric video. CATTLE DECAPITATION predĺžili zmluvu s Metal Blade Records. GORGUTS chystajú nové EP. MOONSORROW zverejnili teaser na ďalší album.

Sepultura-promo

SEPULTURA

Legendárna brazílska formácia SEPULTURA začala proces písania nového albumu. Orientačný dátum vydania nasledovníka ich zatiaľ poslednej radovky „The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart“ je stanovený na koniec roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Veteráni ANTHRAX sa prezentujú novým lyric videom. To je ku skladbe „Breathing Lightning“ pochádzajúcej z ich novej štúdiovky „For All Kings“, ktorá oficiálne vychádza dnes 26.2. prostredníctvom Nuclear Blast Records. Spomínané video si môžete pozrieť na TOMTO ODKAZE.

Death/grinderi z Kalifornie CATTLE DECAPITATION oznámili, že predĺžili svoju nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom Metal Blade Records na bližšie nešpecifikovaný počet albumov.

Death metalisti GORGUTS oznámili, že 13. mája im prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist vyjde EP „Pleiades´ Dust“. Ako ochutnávku si môžete vypočuť skladbu „Wandering Times“.

Fínski pagan metalisti MOONSORROW zverejnili teaser na ich nový, v poradí siedmy štúdiový album s názvom „Jumalten Aika“. Ten vyjde 1. apríla prostredníctvom Century Media Records.