IRON MAIDEN vystúpia v Žiline so špeciálnymi hosťami: Na Slovensko sa opäť vrátia SABATON

Začiatok júla sa na Slovensku nesie v znamení veľkého koncertu IRON MAIDEN v Žiline. Organizátori ohlásili aj mená predkapiel.

sabaton-swedish-flag

SABATON

Špeciálnymi hosťami heavy metalových legiend IRON MAIDEN na koncerte v Žiline budú švédski imperátori SABATON. Joakim Brodén a jeho škandinávski hrdinovia predstavia slovenskému publiku aj najväčšie hity ako „Primo Victoria“, „Back in Control“, „Masters of the World“ či „40:1“.

Najväčší koncert tohto roka na Slovensku sa bude konať 6. júla 2016 na letisku v Žiline a účasťou ho podporia aj mladíci THE RAVEN AGE. Vstupenky sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal.

IRON MAIDEN, ktorých nový štúdiový dvojalbum „The Book of Souls“ debutoval na 1. mieste digitálnych rebríčkov na Slovensku, vystúpia u nás v rámci rovnomenného svetového turné „The Book of Souls World Tour“. „Bude úžasné znovu vidieť fanúšikov na Slovensku. Vždy sme si hranie u vás užili. Určite vám radi zahráme naživo aj nové skladby. A keďže sme sa nejaký čas nevideli, isto pridáme aj množstvo obľúbených hitov. Myslím si, že fanúšikovia veľmi ocenenia, čo sme pripravili,” povedal o ohlásenom koncerte na Slovensku spevák Bruce Dickinson. Turné IRON MAIDEN sa začalo koncom februára v USA, vyvrcholí v auguste v Nemecku.

Vstupenky na slovenský koncert sa predávajú exkluzívne v sieti Ticketportal. Manažment IRON MAIDEN aj organizátori NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta.

iron-maiden-sabaton-plagat-zilina

Oficiálny plagát ku koncertu aj s hosťami

Tlačová správa