Black metal ist krieg: Oslava čierneho kovu sa blíži, NARGAROTH mieria do Bratislavy

Nastal čas si pomaly nachystať warpaint, klince, black metalové tričká, pentagramy a obrátené kríže! 21. marca vypukne v Randal Clube čierna omša s veľkňazmi NARGAROTH!

NARGAROTH (Ger) – black metal
NOCTEM (Spa) – black/death metal
CONCEIVED BY HATE (Sal) – death/thrash metal
FAANEFJELL (Nor) – symfonic/folk pagan black metal
RAWCVLT (Sk) – black metal

Pondelok 21.3.2016, Bratislava – Randal Club
Štart: 18:00, vstupné: 18 € (predpredaj – Ticketportal), 20 € (na mieste)

„Black metal ist krieg!“ – je rozkaz priamo do boja od nemeckého maršala Asha. Hláška, s ktorou sa každý black metalový fanúšik musel stretnúť a teraz nadišiel čas, aby nabrala fyzickú podstatu. To sa udeje koncom marca v bratislavskom Randal Clube, kde odznejú pekelné tóny a čierna atmosféra pohltí všetko vôkol!

Už je tomu sedem rokov, čo NARGAROTH naposledy prišli, pre viacerých, s vrcholným albumom „Jahreszeiten“, kde dokonale, s pomocou black metalu, zhudobnili každé ročné obdobie, nielen po emočnej, ale aj po atmosférickej stránke. O tento jedinečný zážitok rozhodne nemôžete prísť!

O support sa postarajú rovno štyri spolky. Španieli NOCTEM zavalia Randal zvrátenými melódiami v duchu nasratého black/death metalu. Niečo, čo fanúšikov BELPHEGOR rozhodne poteší!

CONCEIVED BY HATE privedú oldschoolovú jazdu na pomedzí death a thrash metalu. Šťavnaté riffovanie, pravoverné postupy a poriadna dávka energie vás neminie! FAANEFJELL potešia každého, kto má rád black metal na paganský spôsob s folkovými a symfonickými vsuvkami. Úvod akcie bude patriť domácim RAWCVLT. Seneckí chlapci stavili na najstaršie korene čierneho kovu pochádzajúce z Nórska, pripojili k tomu svoju svätyňu a o špinavý, chrapľavý a skazený black metal je postarané!

Oslava black metalu sa nám blíži, pripravte si okultný nôž a krvou si poznačte dátum – 21. marec 2016 do kalendára. Nastane večer zasvätený čiernemu kovu!

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

FB Event

nargaroth-plagat-bratislava

Plagát ku koncertu NARGAROTH a spol.

Tlačová správa