OBSCURA ZVEREJNILA NOVÝ ARTWORK, WARBRINGER BEZ BUBENÍKA

Nemci Obscura zverejnili artwork k novinke Omnivium. Onslaught chystajú európske turné. Warbringer už nepočítajú s bubeníkom Ritterom. Trollfest sa upísali Noise Art Records.
Technickí deatheri Obscura zverejnili artwork k novému albumu Omnivium. Ten nakreslil Orion Landau (Origin, Dying Fetus, Zeke, Disfear). Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Znovuzrodený thrash metaloví veteráni Onslaught sa vyberú na jar 2011 do Európy, kde chystajú turné Scream For Violence Tour spoločne s kapelami Suidakra a Debauchry. Žiaľ Onslaught nezahrnuli medzi 16 zastávok ani jedno prijateľné miesto pre našich fanúšikov. Žiadne Čechy, Slovensko, dokonca ani Rakúsko, Poľsko alebo Maďarsko.

Americká thrashová kapela Warbringer už nepočíta so službami bubeníka Nica Rittera. Ritter odohral s kapelou ešte minulý piatok koncert spoločne s kapelami Angra a Sepultura. Podľa slov kapely je Ritter vynikajúci bubeník, ktorý kapele za dva roky priniesol veľmi veľa, ale rozchod bol nutný. Ritter tvrdí toto: „Cítil som čas na osobnú aj hudobnú zmenu. Medzi nami je všetko v poriadku, ale bola to vzájomná dohoda. V budúcnosti prajem Warbringer len to najlepšie.“

Vydavateľstvo Noise Art Records získalo po Dawn of Disease ďalšiu kapelku. Stala sa ňou nórska banda Trollfest, ktorej Noise Art Records vydajú 29. apríla novinku En Kvest For Den Hellige Gral.