PODROBNOSTI O NOVOM ALBUME LEAVES EYES

Leaves Eyes už mixujú nový album a zverejnili nový artwork. Danzig nahráva nový videoklip. České festivaly Czech Death Fest a Metal Gate sa spojili v jeden a ako hlavnú hviezdu potvrdili grékov Rotting Christ.
Leaves Eyes pripravujú nasledovníka albumu Njord, ktorý sa bude volať Meredead. Nový album by sa mal na pulty obchodov dostať v Nemecku, Rakúsku a Švajčiarsku 22. apríla, vo zvyšku Európy o pár dní neskôr. Producent a vokalista Alexander Krull momentálne dohliada na finálny mix nového albumu, ktorý sa robí v Mastersound Studios. Artwork k novinke namaľoval Stefan Heilemann a ten nájdete pod novinkami.

Danzig momentálne nahrávajú videoklip ku skladbe Ju Ju Bone, ktorá pochádza z aktuálneho albumu Deth Red Sabaoth. Klip režíruje samotný Glenn Danzig spoločne s Johnom Osteenom.

České festivaly Czech Death Fest a Metal Gate spojili svoje sily a ich spoločný festival sa uskutoční 10. a 11. júna 2011 v autocampe Brodský v Červenom Kostelci. Počas dvoch dní sa návštevníkom tohto festivalu predstavia napríklad Rotting Christ, Hypnos, Tortharry, Abstinentz, Colp, Dementor, G.O.R.E., Melancholy Pessimism alebo Six Degrees of Separation.