SABATON idú nahrávať nový album! Info aj od OVERKILL, IHSAHN alebo MIDNIGHT SCREAM

SABATON sa chystajú do štúdia. OVERKILL pracujú na novom albume. IHSAHN a DEVILDRIVER zverejnili nové skladby. Info aj z táborov DEATH ANGEL, ROB ZOMBIE, SPIRITUAL BEGGARS, MIDNIGHT SCREAM a RECTAL SMEGMA.

sabaton-swedish-flag

SABATON

Populárni Švédi SABATON sa v apríli odoberú do nahrávacieho štúdia. „Začneme nahrávať v priebehu niekoľkých týždňov. V skutočnosti je väčšina skladieb napísaných a stále dokončujeme posledné piesne. Nahrávanie máme naplánované v apríli a časť v máji. Potom si spravíme festivalové leto. Dúfame, že nový album bude hotový koncom leta alebo začiatkom jesene,“ prezradil pre portál Metal Wani, frontman Joakim Brodén.

Thrash metaloví veteráni OVERKILL majú na začiatok mája naplánovanú návštevu štúdia, kde budú nahrávať svoj v poradí osemnásty štúdiový album s orientačným dátumom vydania stanoveným na 28. októbra. Album sa na pulty predajní dostane prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Z tábora kapely momentálne hlásia, že majú napísaných jedenásť skladieb.

Pressure“ je názov novej skladby od IHSAHNA, ktorú nájdete nižšie. Pieseň pochádza z jeho v poradí šiestej radovky nazvanej „Arktis“. Album oficiálne vychádza 8. apríla prostredníctvom Candlelight Records.

Groove metalisti DEVILDRIVER zverejnili novú skladbu „Daybreak“ z ich novej radovky „Trust No One“. Tá uzrie svetlo sveta 13. mája prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records.

Thrasheri DEATH ANGEL zverejnili krátky trailer k ich novému albumu „The Evil Divide“. Ten sa na pulty predajní dostane 27. mája prostredníctvom Nuclear Blast Records.

ROB ZOMBIE natočil nový videoklip ku skladbe s názvom „Well, Everybody´s Fucking in a U.F.O.“ pochádzajúcej z jeho štúdiovej novinky „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“, ktorá vyjde 29. apríla prostredníctvom vydavateľstva Universal Music Enterprises.

Švédi SPIRITUAL BEGGARS vyrukovali s novým animovaným videom k piesni „Dark Light Child“, ktorú. nájdete na ich novej doske „Sunrise to Sundown“.

Veľkokrtíšania MIDNIGHT SCREAM pracujú na nasledovníkovi albumu „Flammarion“ z roku 2014. „V týchto dňoch začíname nahrávať náš šiesty oficiálny album s pracovným názvom „Dark Blood“. Zdá sa, že to bude to najtemnejšie dielo, aké sme kedy nahrali a vytvorili. Nahrávanie bude behom na dlhú trať, to už vieme teraz, tak vopred ďakujeme za trpezlivosť. Bude to však stáť za to!,“ napísala kapela na svojom oficiálnom facebooku.

Holandskí grinderi RECTAL SMEGMA sa prezentujú nový videoklipom k songu „Gnork“ z ich rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde v priebehu apríla vďaka labelu Rotten Roll Rex.