Nová kapitola pre BEHEMOTH? Nergal tvrdí, že od nového albumu už áno. Info aj od AMON AMARTH a SEPULTURA

BEHEMOTH začali pracovať na novom albume. AMON AMARTH zverejnili ďalšiu skladbu. SEPULTURA zverejnila trailer na dokument „Under My Skin“. Novinky aj z táborov HATEBREED, WALLS OF JERICHO, AVULSED, GRUESOME, Glenna Danziga a INDUCTION.

nergalspark2016_3_638

Nergal

Nergal, frontman kapely BEHEMOTH, začal pracovať na nasledovníkovi ich zatiaľ poslednej a megacenenej radovke „The Satanist“. Nergal sa vyjadril, že pri tvorbe nového materiálu je ovplyvnený avantgardou a post-punkovými vplyvmi. Podľa jeho vyjadrení to bude nová kapitola pre kapelu, ktorá predefinuje ich hudbu.

Vikingovia AMON AMARTH zverejnili novú skladbu s názvom „On a Sea of Blood“, pochádzajúcu z ich štúdiovej novinky „Jomsviking“, ktorá vychádza práve dnes (25.3.), prostredníctvom Metal Blade Records.

Brazílska legenda SEPULTURA zverejnila trailer k šesťdielnemu dokumentu „Under My Skin“ z produkcie Her Name Is Murder Productions, ktorý sa natáčal 4 dni počas turné k 30. výročiu kapely. „Under My Skin“ si netreba zamieňať s druhým chystaným dokumentom o SEPULTURE režiséra Otavia Juliana. Ten vznikal niekoľko rokov.

Hardcorová formácia HATEBREED zverejnila video k ich nadcházajúcemu turné, v ktorom máte možnosť vypočuť si ukážky troch nových skladieb „The Concrete Confessional“, „A.D.“ a „Looking Down the Barrel of Today“. Nový štúdiový album „The Concrete Confessional“ vyjde 13. mája prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Ďalšia hardcorová smečka, konkrétne WALLS OF JERICHO, natočila nový videoklip ku piesni „Reign Supreme“ z ich novej štúdiovky „No One Can Save You from Yourself“. Tá vychádza práve dnes, prostredníctvom Napalm Records.

Španielski deatheri AVULSED nahrajú na oslavu ich 25. ročného pôsobenia na scéne dvojalbum „Deathgeneration“, ktorý bude obsahovať 18 najlepších skladieb z ich albumov, EP-čiek a demáčov. Na tejto nahrávke bude figurovať 16 zaujímavých hostí, veď posúďte sami: Peter Wiwczarek (VADER), Barney (NAPALM DEATH), Tomas Lindberg (AT THE GATES), Sven de Caluwé (ABORTED), Antti Boman (DEMILICH), Chris Reifert (AUTOPSY), Per Böder (GOD MACABRE), Anton Reisenegger (PENTAGRAM CHILE), Kam Lee (ex-MASSACRE), Rogga Johansson (PAGANIZER), Mike Van Mastrigt (ex-SINISTER), Ville Koskela (PURTENANCE), Will Rahmer (MORTICIAN), Ludo (SUPURATION), Johan Jansson (INTERMENT) a Paul Zavaleta (DETERIOROT). Tento dvojalbum vyjde ešte tento rok, konkrétne na jeseň. My ešte dodáme, že na tento ambiciózny projekt spustí kapela aj crowdfundingovú kampaň.

Hviezdne obsadená formácia GRUESOME, ktorá vzdáva hold kapele DEATH, vydá 20. mája prostredníctvom Relapse Records šesťskladbové EP s názvom „Dimensions of Horror“. Podľa slov kapely na spomínanom EP má ísť o skutočný death metalový pravek z obdobia „Scream Bloody Gore“. Nižšie nájdete trailer.

Glenn Danzig sa prezentuje novým videoklipom ku cover skladbe „N.I.B.“ od BLACK SABBATH. Spomínaná pieseň pochádza z jeho albumu coverov nazvaného „Skeletons“.

Česká power/symphonic metalová kapela INDUCTION se po svém prvním single „Far Beyond the Horizon“, který byl vydán minulý rok v únoru, rozhodla nahrát druhý single „The Outwitted Consecration“ jako ukázku z připravovaného alba, které by mělo být natočeno v příštím roce 2017. „The Outwitted Consecration“ byl nahrán u producenta Rolanda Grapowa (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN) ve studiu Grapow Studios na Slovensku prostředkem března. „Roland je skvělý producent, troufám si říct, že jeden z nejlepších ve střední Evropě v našem stylu hudby. Spolupráce s ním je skvělá,” vyjádřil se Martin Beck, hlavní mozek INDUCTION. „The Outwitted Consecration“ je zakomponován do hudebního stylu power metal s vysokým zpěvem Nicka Hollemana, kytarami které natočil Martin Beck a Teemu Mäntysaari (WINTERSUN) a bicími které nahrál opět Petr Kosejk, kterého můžete slyšet na prvním single „Far Beyond the Horizon“. „Je se opravdu na co těšit, protože už teď z prvních dojmů nahrávání mohu říci, že kvality jsou hodně vysoké. Na celém album již pracujeme a už teď mohu říct, že se budete moct setkat s těmi samými členy, které uslyšíte na našem druhém single „The Outwitted Consecration“,“ dodal Beck. Vydání „The Outwitted Consecration“ je plánováno začátkem června 2016. – Tlačová správa.