NERGAL BOL ZNOVU HOSPITALIZOVANÝ

Frontmana Behemothu museli znovu hospitalizovať, pretože sa do jeho tela dostala nejaká infekcia. Six Feet Under už majú nového bubeníka. Geoff Tate (Queensryche) si zahral vo filme. Omnium Gatherum zajtra vydajú nový album. Waylander chcú v júli nahrať nový album.
Podľa poľského webu fakt.pl je líder Behemothu späť v nemocnici. Podľa slov doktorky Marie Bieniaszewskej bol Adam „Nergal“ Darski opäť hospitalizovaný, pretože dostal infekciu a nebol ďalej schopný postarať sa sám o seba. V súčasnosti nie je jasné, ako dlho bude musieť Nergal ostať v nemocnici. Do tela sa mu dostala nejaká infekcia a keďže má v súčasnosti značne oslabený imunitný systém, môže mu táto infekcia ohroziť život. Momentálne ani nie je známe, či táto infekcia bude mať nejaký vplyv na prijatie transplantovanej kostnej drene.

Iba včera prišli správy z tábora Six Feet Under, že basák Terry Buttler a bubeník Greg Gall opustili kapelu. Dnes už poznáme meno nového bubeníka tejto floridskej legendy. Stal sa ním Kevin Talley (Daath, Misery Index, Chimaira). „Som nadšený. Kevin je nepochybne jeden z najlepších, ak nie najlepší death metalový bubeník a na 110 percent je súčťasťou Six Feet Under,“ neskrýval svoju radosť líder skupiny Chris Barnes.

Spevák Queensryche Geoff Tate si zahral vo filme The Burningmoore Incindent a podľa kritikov v ňom doslova hviezdi. Film sa zameriava na vražedné besnenie, ktoré sa odohralo v marci 2010 v Bayside v Queense.

Už zajtra vyjde nový album fínskej kapele Omnium Gatherum nazvaný New World Shadows. Novinka je pokračovaním predchodcu The Redshift. Na novinke majú títo sympatickí fíni aj dvoch zaujímavých hostí. Niila Sevänena z Insomnium a Dana Swana. New World Shadows sa dostane na pulty obchodov prostredníctvom Lifeforce Records. Na podporu nového albumu sa kapela vydá na turné spoločne s grékmi Rotting Christ a 30. apríla sa tieto kapely predstavia aj v Košiciach.

Briti Waylander sa chystajú v júli do štúdia, kde plánujú nahrať štvrtý dlhohrajúci album.