Fámy sa potvrdili. Axl Rose zaskočí v AC/DC! Info aj od KILLSWITCH ENGAGE alebo ABNORMALITY

Oficiálne potvrdené špekulácie, Axl Rose v AC/DC. KILLSWITCH ENGAGE zverejnili novú skladbu. DEFEATED SANITY vydajú nový album. ABNORMALITY s novým klipom. Spevák MIDNIGHT SCREAM hospitalizovaný.

axl-acdc-kolaz

Axl Rose a AC/DC. Zdroj: metalsuc.net

Po množiacich sa špekuláciách AC/DC potvrdili, že Axl Rose (GUNS N´ROSES) nahradí v v tejto legendárnej kapele Briana Johnsona. Samozrejme, ide len o záskok na zostávajúce koncerty prebiehajúceho turné „Rock or Bust Tour“, ktoré v máji zavíta aj do Viedne či Prahy. „Členovia AC/DC sa chcú poďakovať Brianovi Johnsonovi za jeho dlhoročný prínos a oddanosť. Prajeme mu do budúcnosti a s jeho problémami so sluchom len to najlepšie. Akokoľvek by sme si priali, aby toto turné skončilo tak, ako začalo, chápeme, rešpektujeme a podporujeme Brianove rozhodnutie prerušiť koncertovanie a chrániť si sluch. Sme odhodlaní splniť zvyšok našich koncertných záväzkov kvôli všetkým, ktorí nás celé roky podporujú. Máme šťastie, že nám Axl Rose ponúkol pomocnú ruku,“ vyjadrila sa oficiálne k téme samotná skupina AC/DC. My ešte dodáme, že Brian Johnson dostal odporúčania od lekárov, aby okamžite prestal s koncertmi, pretože mu hrozí úplná strata sluchu.

Metalcoristi KILLSWITCH ENGAGE zverejnili novú skladbu s názvom „Define Love“, ktorá im ostala v šuplíku zo sessions pri tvorbe ich nového albumu „Incarnate“. Spomínaná pieseň vyšla ako sedempalcový singel v rámci Record Store Day 16. apríla.

Nemeckí brutal death metalisti DEFEATED SANITY vydajú nový štúdiový album „Disposal of the Dead/Dharmata“. Nahrávka sa skladá z dvoch samostatných EP. „Disposal of the Dead“ je prvotnou formou kapely zo zvukovým barbarstvom a neúprosnou surovosťou. „Dharmata“ je zas poctou old-schoolovému prog death metalu a púšťanie sa do avantgardných teritórií. Album vyjde 22. júla prostredníctvom vydavateľstva Willowtip Records. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe songu „Suttee“.

Death metalová formácia ABNORMALITY natočila nový videoklip ku skladbe „Mechanisms of Omniscience“, pochádzajúcej z ich rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde 29. apríla prostredníctvom Metal Blade Records.

Jaroslav Šajgalík, spevák slovenskej skupiny MIDNIGHT SCREAM  je momentálne hospitalizovaný v nemocnici. Informovala o tom skupina na svojom facebooku. Veľkokrtíšania tak boli nútení zrušiť svoj aprílový koncert v Banskej Bystrici, kde sa mali predstaviť pred Blazeom Bayleym (ex-IRON MAIDEN). Jarovi, želáme skoré uzdravenie.