Hovadá a hovadice, pod Urpín príde už o pár dní ČAD!

Známa a najmä obľúbená trojica muzikantov Pišta, Baška a Valér, sa už o prád dní vráti na banskobystrické pódiá. V Klube 77 predvedú svoju metalovú víchricu.

ČAD (Sk – Svätý jur) – violence thrash
JAKUBYSKO (Sk – Zvolen) – speed violence
SEDEM MINÚT STRACHU (Sk – Zvolen) – noise/grind

Piatok 6.5.2016, Banská Bystrica – Klub 77
Štart: 20:00

Prvý májový piatok sa bude niesť v stredoslovenskej Banskej Bystrici v znamení poriadneho hluku. Do Klubu 77 zavítajú tri poriadne hlučné slovenské spolky.

Najväčším lákadlom bude Pišta Vandal a jeho obľúbená partička ČAD, ktorú netreba snáď predstavovať žiadnemu fanúšikovi tvrdej muziky. Opäť sa všetci môžeme tešiť na poriadne hlasnú a energickú šou.

Nemenej zaujímavé sú ale aj dve kapely, ktoré sa podelia o hrací čas pred ČAD. Obe sú zo Zvolena a obe majú spoločný jeden názov. Dnes už nefungujúcich IDIOTS PARADE. Poriadny speed violence zažijete s JAKUBYSKO, kde pôsobí gitarista spomínaných IDIOTS PARADE Firo, na bicích sa môžete tešiť na Jaga z taktiež už neexistujúcich MADCULT.

Aby sme ostali späť u spoločného merítka, musíme prejsť k tretej kapele piatkového večera. SEDEM MINÚT STRACHU je dieťaťom bubeníka Jana Škrinára, ktorý taktiež predtým pôsobil v spomínanej zvolenskej legende. Tešiť sa môžete na neuchopiteľný a chaotický bodrel, ktorý potrvá 7 minút. Kapela je v extrémnom žánri dosť vyhľadávanou, o čom svedčí ich vlaňajšie vystúpenie v rámci festivalu Obscene Extreme v Japonsku.

Tento večer si jednoducho nemôžete nechať ujsť, bude stáť za to!

cad-bb-plagat

Plagát ku koncertu