SABATON už v auguste s novým albumom. Novinky hlásia aj VOLBEAT, RAGE, DORO a DEATH ANGEL

SABATON prezradili detaily o chystanom albume. VOLBEAT a RAGE zverejnili nové skladby. DORO vydá nové DVD. DEATH ANGEL nahrali videoklip.

sabaton-2015

SABATON

Švédi SABATON sú v kurze a tak sa dalo očakávať, že nový album nenechá na seba dlho čakať. Už 19. augusta vydajú prostredníctvom Nuclear Blast Records ďalší štúdiový album nazvaný „The Last Stand“. Úlohy producenta sa opäť zhostil Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN). Nižšie nájdete aj artwork už ôsmeho albumu.

sabaton-the-last-stand

SABATON – The Last Stand

Dánsko/americká formácia VOLBEAT zverejnila lyric video k novej piesni „The Bliss“. Song pochádza z ich nového albumu „Seal the Deal & Let´s Boogie“, ktorý vyjde 3. júna prostredníctvom Republic Records.

Aj RAGE zverejnili nové lyric video, ktoré je ku skladbe s názvom „Spirit of the Night“. Spomínanú pieseň nájdete na ich novom albume „The Devil Strikes Again“. Ten sa na pulty predajní dostane 10. júna vďaka Nuclear Blast Records.

Metalová kráľovná Doro Pesch oslávila 30 ročné pôsobenie na scéne koncertmi v roku 2013 a 2014, kde ju sprevádzali rôzni hostia ako Phil Campbell (MOTÖRHEAD), Biff Byford (SAXON), Blaze Bayley (ex-IRON MAIDEN) alebo Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-ACCEPT). Tieto koncerty boli zaznamenané a vďaka Nuclear Blast Records vyjdú 24. júna na jej novom DVD „Strong and Proud – 30 Years of Rock and Metal“.

doro-strong-and-proud

DORO – Strong and Proud – 30 Years of Rock and Metal

Thrash metalisti DEATH ANGEL natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Hatred United/United Hate“ z ich novej štúdiovky „The Evil Divide“. Tá vyjde 27. mája prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.