Na More Than Fest sa chystajú fanúšikovia z celého sveta: Pribudnú na festival ešte nejaké kapely?

Letná festivalová sezóna sa už pomaly blíži a preto je jasné, že informácie z prostredia festivalov sa budú hrnúť. O slovo sa prihlásil aj augustový More Than Fest vo Zvolenskej Slatine.

O slovo sa po kratšej odmlke hlási aj druhý ročník obnoveného festivalu More/Than/Fest 2016, ktorý sa uskutoční na futbalových ihriskách vo Zvolenskej Slatine 19. a 20. augusta 2016. Ako informovali organizátori podujatia, na festival sú už ohlásené autobusové zájazdy z viacerých krajín.

More Than Fest očakáva nájazdy fanúšikov z Talianska, Ukrajiny, Moravy a Čiech, Poľska, Maďarska, ale aj Švajčiarska, Nemecka, Fínska, Švédska, UK, Rakúska a „exotických“ krajín ako Kolumbia, Argentína, Japonsko a ďalších! To znamená len jediné More Than Fest 2016 neunikol žiadnemu fanúšikovi metalovej hudby na svete! Ohlasy na exkluzívne vystúpenia niektorých kapiel vo východnej Európe sú naozaj výborné.

Naposledy do zostavy festivalu pribudli legendárni thrasheri SODOM. V kuloároch sa však už dlhšie hovorí o tom, že pribudne predsa len ešte jedna kapela z kategórie headliner. Ako to teda je? „Očakáva sa ešte jeden headliner a taktiež skupina, ktorá odohrá v lete iba máličko festivalov pred koncertnou pauzou,“ potvrdil tieto špekulácie jeden z organizátorov podujatia Ján Poliak.

To, že festival už dávno prekročil hranice Slovenska a Európy, je už dlhšie známe. O hranie na festivale už prejavilo záujem mnoho ďalších kapiel ako napríklad RAGE, SOILWORK, TARJA, UNISONIC, REFUGE alebo VIPER. „Aj preto vidíme, že aj ďalší ročník bude určite tiež skvelo obsadený. No, najskôr nás však čaká veľký rockový a metalový sviatok v auguste 2016,“ doplnil Poliak.

Okrem kapiel sa však chystajú aj ďalšie malé prekvapenia. „Okrem exkluzivity koncertov čakajte aj minimálne ďalšie tri príjemné prekvapenia. Festival kamarátsky navštívia aj osobnosti európskeho heavy metalu. Prvým, ktorého môžeme oznámiť je praotec európskeho speed metalu Kai Hansen z GAMMA RAY a UNISONIC,“ povedal jeden z hlavných organizátorov.

A ktorý budú ďalší? Všetko sa včas dozviete v najbližších týždňoch! Tešiť sa môžete už aj na autogramiády kapiel, niekoľko z účinkujúcich ich už potvrdilo.

CHILDREN OF BODOM – CRADLE OF FILTH – DRAGONFORCE – STRATOVARIUS – SODOM – FREEDOM CALL – ARKONA- ANDRE MATOS BAND – MASTERPLAN – CITRON a ďalšie kapely z Japonska, Španielska, Ukrajiny, Poľska, Čiech a Slovenska! Dva dni, dve pódiá!

A nezabudnite, že festival má zbrusu novú webovú stránku, ktorú nájdete na TOMTO ODKAZE.

Predpredaj lístkov

FB Event

more-than-fest-2016-plagat-1

Plagát k MTF 2016