SÚŤAŽ O 1 VOĽNÝ VSTUP NA EUROPEAN KILLFEST TOUR 2011

Opäť vám ponúkame možnosť vychutnať si koncert úplne zadarmo. Tentokrát nám voľný lístok do súťaže venovala agentúra Obscure Promotion. Ak máte záujem vzhliadnuť v sobotu 12. marca v brnenskom klube Fléda akciu nazvanú European Killfest Tour 2011, tak neváhajte a zapojte sa do našej súťaže. Mená Overkill, Destruction, Heathen, After All a Debustrol hovoria za všetko. Brno zažije ozajstnú thrash metalovú víchricu a vy môžete byť pritom úplne zadarmo. Ako nato? Stačí ak odpoviete na tri jednoduché otázky, tie nájdete, keď kliknete na „Čítať ďalej.“
Súťažné otázky:
1, Ako sa volá prvý živák od hlavnej hviezdy večera OVerkill, ktorý kapela vydala v roku 1995?
2, Nemeckí thrasheri Destruction zmenili pred vydaním nového albumu Day of Reckoning bubeníka. Ako sa volá nový bicmen ?(stačí prezývka)
3, Ako sa volá aktuálny album, s ktorým sa vrátili Heathen späť na scénu?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com. Do predmetu správy uveďte Overkill. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do piatku 4. marca do 18. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v sobotu 5. marca. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa do súťaže zapojili len tí, ktorí majú seriózny záujem zúčastniť sa tohto koncertu. Ďakujeme za pochopenie.