AVANTASIA natočila klip z nedávneho turné. Nazrite do procesu nahrávania novinky od SEPULTURY

AVANTASIA má nový live videoklip. SEPULTURA ponúka ďalšie zábery z procesu nahrávania nového albumu. MÖTLEY CRÜE zverejnili trailer k ich koncertnému filmu. Info aj od MESHUGGAH, FLOTSAM AND JETSAM a CARNIFEX.

avantasia-bb-2016-14

AVANTASIA

Veľkolepé turné „Ghostlights World Tour 2016“ v podaní AVANTASIE je už minulosťou. Tobias Sammet a jeho družina natočila zábery z koncertu v Brazílii, ktoré slúžia ako live videoklip ku piesni „Draconian Love“, ktorá sa nachádza na aktuálnej štúdiovke „Ghostlights“.

Brazílska SEPULTURA začala vo švédskom Fascination Street Studios nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album s naplánovaným vydaním ešte na tento rok. Nižšie nájdete zábery zo zákulisia z procesu nahrávania.

Veteráni MÖTLEY CRÜE skompletizovali 31. decembra 2015 svoju 35 ročnú púť posledným, beznádejne vypredaným koncertom v Staples Center v ich domovskom Los Angeles, iba 10 míľ od Sunset Strip, kde sa kapela pôvodne sformovala. Z tohto koncertu vznikol film „Mötley Crüe: The End“, ktorý do amerických kín príde 14. júna. Nižšie nájdete aj trailer.

Djent metalové zoskupenie MESHUGGAH teasuje nový štúdiový album, ktorého vydanie je naplánované na jeseň tohto roka. Ďalšie informácie zatiaľ nie sú k dispozícii.

Americká formácia FLOTSAM AND JETSAM zverejnila lyric video k novej piesni „Time to Go“ z ich chystanej novej radovky „Flotsam And Jetsam“, ktorá vyjde 20. mája prostredníctvom AFM Records.

Deathcoristi CARNIFEX vydajú 5. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „Slow Death“. Album bol produkovaný a nahrávaný samotnou kapelou v spolupráci s Mickom Kenneym (ANAAL NATHRAKH) a Jasonom Suecofom. O mix sa postaral Mark Lewis.

carnifex-slow-death

CARNIFEX – Slow Death