Lemmy Kilmister bude na nemeckých známkach. Informácie aj od DEVILDRIVER, GRUESOME a DARKTIMES

Nemecká pošta dáva do obehu známky s podobizňou Lemmy z MOTÖRHEAD. DEVILDRIVER a GRUESOME majú nové videoklipy, Slováci DARKTIMES lyric video.

lemmyglastonbury2015_12_638

Lemmy Kilmister

Lemmy Kilmister bol veľkou osobnosťou a nemecká pošta sa mu rozhodla vzdať zaujímavý hold pri príležitosti jeho 70. narodenín, ktoré oslávil dva dni pred svojou smrťou. Deutsche Post spoločne s magazínom Bild vydali špeciálnu známku, kde je Lemmyho podobizeň. Známku však bude možné zakúpiť len na území Nemecka a to medzi 17. májom a 17. júnom. Počet vytlačených známok je 7 777 a cena jednej je 0,70 €.

lemmy-znamka

Takto bude vyzerať známka s Lemmyho podobizňou

Nový videoklip majú groove metaloví DEVILDRIVER ku piesni „Daybreak“. Skladba pochádza z ich v čerstvej štúdiovej novinky „Trust No One“, ktorá vyšla 13. mája prostredníctvom Napalm Records.

Novým obrazovým materiálom sa pýšia aj old-school death metalisti GRUESOME, presnejšie k songu „Dimensions of Horror“ z ich rovnomenného EP, ktoré vyjde 20. mája prostredníctvom Relapse Records.

Domáci black metalisti DARKTIMES sa prezentujú novým lyric videom ku skladbe s názvom „Sirius – The Dark Rebirth“ z ich debutového materiálu „Triumph ov Chaos“. Autorom spomínaného videa je Fero Vlkolinský.