VOLBEAT vypustili do sveta novú pieseň, INSOMNIUM vydajú v septembri špeciálny album

VOLBEAT zverejnili nové lyric video. INSOMNIUM vydajú špeciálny nový album. GOJIRA a DESPISED ICON s novými klipmi.

volbeat-studio

VOLBEAT v štúdiu

Dánska formácia VOLBEAT, ktorá sa predstaví aj na blížiacom sa Nova Rocku, zverejnila lyric video k novej skladbe nazvanej „Seal the Deal“, pochádzajúcej z ich nového albumu „Seal the Deal & Let´s Boogie“. V poradí šiesty štúdiový album sa dostane na pulty predajní 3. júna prostredníctvom Republic Records.

Fíni INSOMNIUM vydajú 23. septembra prostredníctvom Century Media Records nový koncepčný album „Winter´s Gate“. Ten bude obsahovať jednu epickú 40 minútovú skladbu. Album je postavený okolo krátkeho príbehu napísaného spevákom Niilo Sevänenom. Príbeh je o skupine Vikingov, ktorí vyrazili nájsť legendárny ostrov západne od Írska aj napriek blížiacej sa zradnej zime. Celý príbeh bude vydaný spoločne s albumom ako kniha s prekladmi do angličtiny, fínčiny a nemčiny s ilustráciami od umelca Teemu Tähkänena. O mix albumu sa postará Dan Swanö.

Prog/death metalisti GOJIRA natočili nový obrazový materiál k piesni s názvom „Silvera“ z chystanej novinky „Magma“ Tá oficiálne vyjde 17. júna prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Deathcoroví navrátilci DESPISED ICON majú takisto nový videoklip a to k songu „Beast“, ktorý nájdete na ich rovnomennej štúdiovke. Jej oficiálny dátum vydania je stanovený na 22. júla, keď ju bude distribuovať vydavateľstvo Nuclear Blast Records.